danielniko Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 posiadam berettę full metal KJW z blow-backiem i ostatnio zdejmowałem okładziny z rękojeści i wypadł mi ruchomy cyngielek z prawej strony który przez spust ciągnie za ząbki w tylnim mechaniźmie... problem polega na tym że teraz gdy go włożyłem i zakładam okładziny, on podczas ciągnięcia za spust odskakuje lekko w dół i nie powraca do wyjściowego umieszczenia... teraz gdy zazwyczaj pociągam za spust nic się nie dzieje... help!! Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 (edited) Nie zgubiłeś przypadkiem sprężynki? Pod prawą okładziną, na miejsce, gdzie wkręca się górną śrubę, zakłada się taką małą, specyficzną sprężynkę, która popycha te cięgno od spodu. Edited September 5, 2010 by Pietraszka Quote Link to post Share on other sites
danielniko Posted September 6, 2010 Author Report Share Posted September 6, 2010 hmm. całkeim prawdopodobne... dało by rade gdzieś dostać taką sprężynke? na pewno ją zgubiłem bo jej nie ma... i jak ta spręzynka wyglądała? duża? mógłbyś mi podesłać zdjecie? thx za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Pietracha Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 To jest dokładnie ta sprężynka: http://6mm.com.pl/details.html?id=269 Niestety w tym sklepie niedostępna i nie wiem, czy w jakimkolwiek innym ją dostaniesz. W ASGshopie jest cały zestaw sprężynek ale również niedostępny na chwilę obecną. Napisz do kilku sklepów z zapytaniem o sprężynki. Quote Link to post Share on other sites
danielniko Posted September 6, 2010 Author Report Share Posted September 6, 2010 ok. wielkie dzięki za pomoc. tylko ciągle sie zastanawiam jak to mogłem zgubić... skoro ją rozkładałem na biurku Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Jest z cieniutkiego drutu, więc cięzko cholerę znaleźć. Po prosty przy zdejmowaniu okładziny odskoczyła i mogła polecieć sobie nawet na drugi koniec pokoju... Normalka w airsoftowym serwisie :P Quote Link to post Share on other sites
danielniko Posted September 7, 2010 Author Report Share Posted September 7, 2010 heh.. jak jej nie znajdę to pasowało by kupić.. tylko narazie niedostępne ;/ a zalezy mi żeby ją naprawić :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts