Kac Posted January 4, 2005 Report Share Posted January 4, 2005 Cześć, witam wszystkich na forum, jestem tu nowy, więc mam nadzieję, że nie będziecie na mnie krzyczeć :D , przynajmniej na początku. Ale do rzeczy :D Natknąłem się niedawno na sklep www.kudu.neostrada.pl. Czy ktoś z was kupował kiedyś coś w tym sklepie? Mają nawet bogatą ofertę kamizelek Quote Link to post Share on other sites
McGuyver Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 Bogatą oferte hahahahahahahaha Popatrz na kamizelki z ich oferty wszystkie praktycznie zdjęcia są własnością www.szycie.friko.pl tylko sa to nieopublikowane zdjęcia najnowszych wyrobów ci którzy sobie je zamówili to poznaja swoje kamizelki oraz ci ktorzy dostali bezpośrednio na mila duże fotki ale gośc który je poprostu teraz mówiąc ukradł nie chce ich usunac mimo nalegań. Miałem z nim współpracowac ale jakoś nie wyszlo nie bede tłumaczył dlaczego wole pracowac sam moje wykroje na wszystkie praktycznie wyroby też zostały u mnie. Na szczęście. Niebawem zobaczycie te zdjecia na nowej wersji strony. To tyle odemnie. Nienawidze takiego czegoś. 6 zdjęć należy do kudu reszta jest własnoscią szycie friko policzone o 01:24 20.01.05 Quote Link to post Share on other sites
Jarcher Posted January 20, 2005 Report Share Posted January 20, 2005 AT-MG06 to zdjęcie mojej kamizelki (porównywałem układ plam itp.) wykonanej przez Szycie.Friko.PL Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts