poldeck Posted October 13, 2010 Author Report Share Posted October 13, 2010 (edited) PRZEDWCZORAJ! Wkrecaj się w klimat! Ściagnij gdzieś z netu i odśwież wspomnienia. Inna rzecz, ze jakiś taki trudny się Diuk zrobił. Kiedyś go przechodziłem bez mydła teraz coś nie idzie tak łatwo... Edited October 13, 2010 by poldeck Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Wiem, to kwestia sterowania :) Mam problem z jedną wersją, tą odpalaną przez eduke32.exe - mój Duke BARDZO NISKO SKACZE. Praktycznie uniemożliwia mi to grę. Ktoś się z tym zetknął i wie o co chodzi? Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Ok poradziłem sobie :) Mam DUKE 3D w wysokiej rozdzielczości, pełnym dynamicznym kolorowym oświetleniem, modelami 3D itp :D Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted October 14, 2010 Author Report Share Posted October 14, 2010 Jak z tym sobie poradziłeś? Bo mi też niemiłosiernie skacze. Niby na lapku ale FarCry (pierwszy) prawie na maxa mi śmigał to i Diuk powinien. Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Nie rozumiałem mnie :P Chodziło mi o to, że Duke (w sensie jego postać) skacze nisko (nisko podskakuje nad poziom podłogi na mapie). Zatem wywaliłem całą grę i przeinstalowałem sobie wszystkie pliki. Potrzebujesz plików z oryginalnego DN3D a potem tego http://dukeworld.duke4.net/eduke32/synthesis/20101009-1711/eduke32_win32_20101009-1711.zip a na dokładkę tego http://www.duke4.org/files/nightfright/beta/polymer_hrp132.zip (ten plik musisz potem umieścić w podkatalogu AUTOLOAD w katalogu gdzie jest zainstalowany Duke3D). Potem tylko pogrzebać w opcjach, ustawić klawisze i śmigać :) Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Dla mnienajlepszym textem księcia jest "little pig little pig let mi in" z time to kill na psx'a :-) Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 Właśnie wersji konsolowych nie znam :P Ktoś już może zamówił i będzie miał Borderlands GOTY? Ja niestety mam już Bordera i dodatki zatem po pokuszę się tylko na kod do dema DNF :) Jak ktoś zamierza to kupić albo już zamówił to niech koniecznie podzieli się wrażeniami z DNF :D Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 :D Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 No co jak co, ale prezentuje się zajebongo :D Quote Link to post Share on other sites
bender Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Jedyny prawdziwy trailer. ;D http://www.youtube.com/watch?v=TDlB2P1leRM Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Dawno i nieprawda. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts