pietrasss Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Witam. Na dniach planuje zakup nowych nakolanników, stare i zapyziałe shitowe Mil-teki doprowadzają mnie do szału, dlatego chciałbym zakupić pożądne nakolanniki, które mi troche posłużą. Wybór padł na Alte, którą wszyscy chwala. Biore pod uwage jeszcze Pro Teca. A wiec, które polecacie od Alty ? 1. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_277&products_id=1887&name=ALTA_-_Ochraniacze_Kolan_SuperFlex_-_Coyote_Brown 2. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_277&products_id=6561&name=ALTA_-_Ochraniacze_Kolan_Gel_MAX_-_Coyote_Brown 3. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=104_277&products_id=6560&name=ALTA_-_Ochraniacze_Kolan_-_ProGuard_-_Coyote_Brown Jbc zapodajcie jakies inne propozycje. Pozdrawiam, Pietras. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Moja rada - na allegro niektóre z nich są o 3 dychy taniej, i mówię o nówkach, nie demobilach. Quote Link to post Share on other sites
pietrasss Posted September 15, 2010 Author Report Share Posted September 15, 2010 Ok, to juz kwestia szukania, napewno sie rozejrze jezeli są taniej ;). Jak na razie wybór mnie najbardziej interesuje ;). Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Gdy ja wybierałem pomiędzy tymi trzema, to dowiedziałem się tylko, że w tych "rękawach" (ProGuard) noga okropnie się poci i są niewygodne. Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Ja mam super flexa i jestem bardzo zadowolony, niestety nie mam okazji porównać do gel'a ale ze zdjęć to one coś małe są i mogą się łatwiej przesuwać w różnych sytuacjach ale to tylko moja teoria. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 15, 2010 Report Share Posted September 15, 2010 Klasyczne SuperFlex Ci wystarczą do wszystkiego. Quote Link to post Share on other sites
pietrasss Posted September 16, 2010 Author Report Share Posted September 16, 2010 Jedyne co mnie przeraża w tych pro guardach to rzepy, wolał bym zapięcia tak jak Super Flexy maja, raczej biore Super flexy ;) Quote Link to post Share on other sites
Golek Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Ja mam SuperFlexy i mogę ję z czystym sumieniem polecić. Po odpowiednim wyregulowaniu są bardzo wygodne. Mam wersję z AltaLockiem (to co na zdjęciach na specu) i nakolanniki w ogóle nie zjeżdżają, nie wiem jak w wersjach z rzepem. Dodatkowym atutem jest to, że SuperFlexów używa wiele jednostek wojskowych co raczej potwierdza ich klasę :) Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 Mam SuperFlexy i również polecam. Gel MAX to IMO przerost formy nad treścią, bo jak napisał Szasz - normalne Alty wystarczą. Te ProGuardy przypominają mi Bijansy kumpla, które fatalnie leżą. Może i są pancerne, ale chyba nikt nie klęka na łydce i nie lubi mieć poobdzieranych nóżek. ;) Quote Link to post Share on other sites
pietrasss Posted September 16, 2010 Author Report Share Posted September 16, 2010 też prawda, jutro leci zamówienie na Specu. Thx za pomoc w wyborze. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts