zombie_snake Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 (edited) Chciałbym sie spytać czy ktokolwiek posiada jakieś informację, na temat Pułków Rozpoznania w WL, np. 2 Hrubieszowski Pułk Rozpoznawczy? Gdzie mozna znaleźc informacje, np. dla chętnych na szeregowych zawodowych, jakieś zdjęcia i ogólne informacje dot. ww jednostek? Czy w ogóle można startować do takiej jednostki? Bardzo prosiłbym o pomoc rozeznanych w temacie. Edited September 17, 2010 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted September 17, 2010 Report Share Posted September 17, 2010 NFOW :wink: Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted September 18, 2010 Report Share Posted September 18, 2010 Idziemy do kiosku/empiku i kupujemy/przeglądamy nr specjalny NTW. Później używamu googla, dzwonimy gdzie się da i do WKU zaglądamy. Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted September 19, 2010 Author Report Share Posted September 19, 2010 (edited) Ja tam wole RAPORT, ale dzięki za rady :) Edited September 19, 2010 by zombie_snake Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Raport nie przygotował wydania specjalnego poświęconego Wojskom Lądowym RP... Quote Link to post Share on other sites
zombie_snake Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 Faktycznie, dopiero dziś zauważyłem w Empiku to wydanie. Mam, czytam. Jeszcze raz dzięki wielkie za pomoc. Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Jeśli interesuje Cię też 9. Pułk Rozp. z Lidzbarka Warmińskiego, to odezwij się na PW. Odbywałem tam "Zetkę", mogę więc coś napisać i dać kontakt do ludzi, którzy tam wciąż służą. Quote Link to post Share on other sites
17WBZ Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 (edited) 17 Wielkopolska Brygada Zmechanizowana: Strona główna W której skład wchodzi także kompania rozpoznawcza: k. rozpoznawcza Edited March 25, 2011 by 17WBZ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts