hokager Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Lepiej weźto ponieważ pistolety na green gaz różnią się tylko sposobem wykonania, czyli mają więcej metalu niż tworzywa, a co więcej gaz trochę kosztuje więc lepie weź tą tańszą. Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 mam dla ciebie radę hokager, jesteś zielony, nie znasz się, nie doradzaj. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 I co jeszcze powiesz siannko że gazówki są bardzo opłacalne dla ludzi którzy nie mają pieniędzy ???? Quote Link to post Share on other sites
QQryQ Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 Jak nie masz kasy to nie bawisz sie w airsoft Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 I co jeszcze powiesz siannko że gazówki są bardzo opłacalne dla ludzi którzy nie mają pieniędzy ???? Po pierwsze i najważniejsze: ludzi, którzy nie mają pieniędzy, nie stać nie tylko na gazówkę, ale i na airsoft w ogóle. To jest drogie hobby. Po drugie, zależy ile strzelasz z bocznej. Mnie butla gazu (a kupuję wcale nie najtańszy) wychodzi średnio 45zł, i wystarcza na około rok używania. Po trzecie, jeśli komuś zależy na taniej bocznej, to polecam jego uwadze pistolety-elektryki (AEP) np. Cyma 030 (przerobiłem 2 takie), czyli klon TM'owskiego Glocka 18c. Mam wrażenie, że Beretta spod tego znaku też była, czy 92F, czy 93R tego już nie pamiętam. Są to całkiem sensowne boczniaki: duży magazynek, przyjemny zasięg, strzela serią (oj, przydaje się!), nie żre gazu, ma prędkość wylotową rzędu 180-200 fps, dzięki czemu można ze spokojem sumienia i bez robienia przeciwnikom krzywdy używać na bliskich dystansach, w tym w CQB. Że nie ma blow-backu? albo rybki, albo klaser... Quote Link to post Share on other sites
revolta017 Posted October 9, 2010 Report Share Posted October 9, 2010 z innej beczki: Errhile ja to Ci jeszcze podziękuje że namówiłeś mnie na pas taktyczny z szelkami z nie kamizelke. Zainwestowałem w PT3 i szelki JACKO PLUS i jestem ****biście zadowolony ;) dzięki. mam tylko dwie stówki ale moge uzbierać jeszcze na coś. powiedzmy że mam dwie stówki na airsoft i nie wiem na co wydać ;P Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?products_id=1519 panowie jaki to może mieć zasięg ??? Quote Link to post Share on other sites
siannko Posted October 10, 2010 Report Share Posted October 10, 2010 Mógłbyś poczytać dzisiaj dodali reckę w testach. Bardziej się opłaca kupić kałasza cymy albo m4 src Quote Link to post Share on other sites
Han Solo Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 Mam małe Pytanie czy opłaca mi sie kupic tą replikę: http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152191044-M249-PARA-SAG003-.html Jeśli nie,to co byście polecili (musi miec dwójnóg :blush: ) Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 (edited) Post usunięty za łamanie zasad pisowni języka polskiego. Arend Edited April 20, 2012 by arend Quote Link to post Share on other sites
Han Solo Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Jeszcze jedno pytanie... Czy opłaca sie kupic tego Gun'a? http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152190028-CM032A.html I jeszcze jedno czy można kupic dwójnóg do tego typu karabinu? Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Opłaca się jakby był dostępny. Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Tutaj masz go,wersja z czarnym body. Quote Link to post Share on other sites
el_gringo_dado Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Witam serdecznie wszystkich. Planuję kupić semi-replike AEG, dlaczego semi, ano dlatego, że na replike pokroju TM to mnie nie stać, więc zostaje "chinol". Poczytałem, pooglądałem i wstępnie zdecydowałem sie na JG G36C i tu zonk, bo nigdzie nie ma. Dzisiaj byłem w SpecShopie, i oglądałem to: ASGDK G36C. Sprzedawca, krótko mówiąc, powiedzial, że jest to JG ze zmienionymi kilkoma gratami (takimi jak lożyska i bodajże prowadnice) i sprzedawane pod marką ASGDK. Prędkość zmierzona na kulkach 0.2g wyniosła 370FPS. Oczywiście zdje sobie sprawę z tego, że nie jest to jakość liderów rynku, ale jak to mówią albo rybki albo akwarium. Dlatego też tu moje pytanie, warto takie coś kupić na sam start? Na samym początku chce wymienić lufę na precyzyjną, gume HopUp i ewentualnie głowice tłoka na wzmocnioną. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts