el_gringo_dado Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Cóż, jako, że nie uzyskałem odpowiedzi w innym temacie... O G36C dowiedzialem się wszystkiego co chciałem z forum. Ale o wersji od ASGDK nie ma nic. Chodzi mi konkretnie o to: http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_253&products_id=4770&name=ASGDK_-_G36C Dowiedziałem się w danym sklepie, że jest to praktycznie wersja od JG z kilkoma ulepszonymi częściami. No i fajnie, a wie ktoś jakie to konkretnie części i czy usprawiedliwiają one cenę o 100zł wyższą niż tu http://metalgun.pl/product-pol-299-H-K-G36C-JG638.html Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 Według mnie się nie opłaca. Jeszcze z rok temu ta replika kosztowała 300-400zł. Oczywiście sklep jest jest lepszy, ale teraz o tanią replikę to trudno dosyć. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
el_gringo_dado Posted October 17, 2010 Author Report Share Posted October 17, 2010 Tak, ale mi nie chodzi o to, vzyoplaca sie taka replike kupowac, tylkojakie to czesci powoduja ze ASGDK jest o 100zl drozszy i czy oplaca sie placic ta stowe wiecej. Quote Link to post Share on other sites
Chcu1995 Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 (edited) Powiem że może lepsze lożyska są w Gearbox'ie , zębatki stalowe/metalowe , moze szyny R.I.S są lepsze , ale sklep sobie stuningował replike i wystawił za wiekszą cene . Albo nie znają się na cenach ... PS: G36 ogolnie jak dla mnie jest dobrą repliką , tanie magazynki , dobra moc zasięg , tania cena to jest atut :) Edited October 18, 2010 by Chcu1995 Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 (edited) Powiem że może lepsze lożyska są w Gearbox'ie , zębatki stalowe/metalowe , moze szyny R.I.S są lepsze , ale sklep sobie stuningował replike i wystawił za wiekszą cene . Albo nie znają się na cenach ... PS: G36 ogolnie jak dla mnie jest dobrą repliką , tanie magazynki , dobra moc zasięg , tania cena to jest atut :) :bialaflaga: Może jak nie masz zielonego pojęcia o czym mówisz, to łaskawie wstrzymaj się od głosu, co? Nie wiem czy coś wymieniają, najlepiej napisz maila. Pewnie jakaś głowica tłoka, zębatki, shimming i prowadnica sprężyny. Nie wiem nawet czy to się w 100zł zmieści, ale jeśli coś to pewnie to. Pozdrawiam. Edited October 18, 2010 by grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
drozdek96 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 jak kupujesz karabin z serii G36 to bierz zawsze JG, jak za słabe - wymieniasz bebechy (oczywiście nie musisz od razu) http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=6187&name=JG_-_G608-7_-_G36RAS to samo tylko że z szynami - jeszcze bardziej opłacalne Quote Link to post Share on other sites
el_gringo_dado Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 Ok kupiłem Giete, nie w Specshopie bo zwyczajnie znalazłem taniej. Kupiłem wersje ASGDK i wiecie czym sie różni od JG? Niczym. Absolutnie niczym. To dokładnie ta sama replika, nic w GB nie zostalo zmienione, zębatki z grawerem JG, panewki, głowica tłoka i cylindra plastikowa. Jeżeli będzie ktoś wybierał między JG a ASGDK to niech bierze tą, która będzie tańsza bo to DOKŁADNIE ta sama replika, tylko sprzedawana ze znaczkiem na pedełku innej firmy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts