skate2255 Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Witam czego ten tłumik jest taki tani? http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Accessories_Silencers_Spartan_Silencer_Delta_Force_Tan.htm Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 (edited) Bo nie jest sprzedawany w Polsce, więc brak różnego typu narzutów w tym za transport, cła, marży sprzedającego i innych dupereli. Bo jest wyprzedawany. Bo jest to chińskie badziewie z wypełnieniem z gąbki do rur ;-) (wiem mam podobne i nawet działa ;-) ). P.S. Oczywiście są to tylko dywagacje na temat, najlepiej jak zadasz im samodzielnie to pytanie ;-). Edited October 22, 2010 by Tuksiak Quote Link to post Share on other sites
skate2255 Posted October 22, 2010 Author Report Share Posted October 22, 2010 Bo nie jest sprzedawany w Polsce, więc brak różnego typu narzutów w tym za transport, cła, marży sprzedającego i innych dupereli. Bo jest wyprzedawany. Bo jest to chińskie badziewie z wypełnieniem z gąbki do rur ;-) (wiem mam podobne i nawet działa ;-) ). P.S. Oczywiście są to tylko dywagacje na temat, najlepiej jak zadasz im samodzielnie to pytanie ;-). Ale zależy mi tylko na tym zeby dekorowało replike. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 To sobie bombki świąteczne na niej powieś. Mam taki sam, kupowany na SpecShopie, nie działa. Kup coś od Silesii i nie będzie problemu. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Ta, tłumik Silesii to idealny do dekoracji :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Do dekoracji nie. Może jeszcze watą obsypie replikę, i będzie świątecznie? Skate, po co chcesz dekorować, skoro za nieduże pieniądze możesz mieć dobry, działający tłumik? Quote Link to post Share on other sites
skate2255 Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 A znajdziesz mi taki ładny? Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 A sam nie umiesz? Kup sobie coś z replik AAC albo KACa. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Karmazyt Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 KLIK ! Np taki może być? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 po to dekorować żeby ładniej wyglądała. Tłumiki SF nie są piękne. Nawet chińskie są ładniejsze tylko tłumią gorzej. Ale jesli kolega chce do dekoracji to będą OK. Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Kup tłumik tamten z RWA, i daj go do Silesii, żeby przerobili Ci wytłumienie. Jeśli ma odkręcane zaślepki, to niestety stracisz u nich dodatkową kasę za wysyłkę i montaż, bo nie mogą wysłać wytłumienia do kogoś, tylko muszą samemu zamontować. :blink: Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Widzisz to: "Ale zależy mi tylko na tym zeby dekorowało replike. "?? Dekorował czyli kij jak on będzie tłumił. Z resztą tłumik z nadzieniem od SF będzie ciężki, ich tłumiki są ciężkie. Po co on ma tłumić skoro celem jego montażu ma być dekoracja? :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Do dekoracji nie. Może jeszcze watą obsypie replikę, i będzie świątecznie? Skate, po co chcesz dekorować, skoro za nieduże pieniądze możesz mieć dobry, działający tłumik? Karmazyt: po co wciskasz komuś na siłę swój jednostronny i ograniczony punkt widzenia? Są ludzie, którzy nie strzelają z replik, tylko je picują dla efektu wizualnego. Jeśli tego nie rozumiesz, to po prostu zamilcz. Do komory tłumiącej w podanym tłumiku jest prawdopodobnie bardzo łatwy dostęp przez odkręcenie końcówki. Można wtedy wsadzić taką piankę, jaką się tylko chce. Pozdrawiam Mortis Quote Link to post Share on other sites
skate2255 Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 (edited) A ta atrapa lasera to ta sama co ta? http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airsoft/Batteries_11_1_V_Batteries_King_Arms_AN_PEQ_15_Battery_Case_DE_With_11_1V_1450mAh_15C_LiPoly_Battery_Dark_Earth.htm Edited October 23, 2010 by skate2255 Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Atrapa, tak. Tylko pudełko, żeby schować baterie. Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
skate2255 Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 A ten na filmiku an/peq to jaki jest prosze o link na redwolf asg Quote Link to post Share on other sites
skate2255 Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 (edited) Ok a może tak to planuje kupić i nie mogę tego znależć taniej Chciałbym to kupić tylko że taniej,może być zagraniczny sklep: http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5515 Ten tłumik tylko w bardziej polecanym sklepie: http://www.arsenal-airsoft.com/produit-airsoft-1612-TOKYO-MARUI-Silencieux-Adaptateurs-SILENCIEUX-SHORT-SPEC-OPS-TOKYO-MARUI.html Taki stojaczek tylko w bardziej polecanym sklepie: http://www.arsenal-airsoft.com/produit-airsoft-1835-KING-ARMS-Presentoir-PRESENTOIR-POUR-M4-M15-16-SCAR-KING-ARMS.html Nie wiem jak to się nazywa ale grip taki jak jest razem z body+dołączona do tego latarka co się naciśnie to świeci. A i czy jest taka konwersja ris m4 co mieści w środku baterię? Edited October 23, 2010 by skate2255 Quote Link to post Share on other sites
skate2255 Posted October 25, 2010 Author Report Share Posted October 25, 2010 Proszę o szybką odpowiedź Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 a my prosimy o poszukanie. I nikt nie zdecyduje za Ciebie więc sobie daruj, nie wybierzemy dla Ciebie najlepszego osprzętu. Quote Link to post Share on other sites
skate2255 Posted October 26, 2010 Author Report Share Posted October 26, 2010 Ok znalazłem to wszystko tylko nie moge znależć co to za atrapa lasera na filmiku pomóżcie plis Quote Link to post Share on other sites
grzechotnik Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 (edited) Insight Technology AN/PEQ-15 (ATPIAL [Advanced Target Pointer Illuminator Aiming Light]). Coś jeszcze? Generalnie wystarczy, że wpiszesz AN/PEQ15. Pozdrawiam. Edited October 26, 2010 by grzechotnik Quote Link to post Share on other sites
skate2255 Posted October 26, 2010 Author Report Share Posted October 26, 2010 Tak podaj link bo ja znalazłem tylko pojemniki na baterię a na filmiku jest wyraznie że nie ma miejsca na batkę Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted October 26, 2010 Report Share Posted October 26, 2010 http://www.ebairsoft.com/battleaex-anpeq15-green-laser-flashlight-p-3527.html Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts