film Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Mam mały problem niewiem co wybrać Ak 47 S cyber gun (link=http://www.sklep-asg-rc.pl/product-pol-1561-AK47S-487-Fps.html) czy może Ak 47 cyma (link=http://www.sklep-asg-rc.pl/product-pol-504-Kalasznikow-Ak47S-CM028S.html) Czy może inną replike ak 47 lub ak 74 w cenie do 550 zł . C: Quote Link to post Share on other sites
MrEldirek Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Bez sprawdzania linków z góry mogę ci powiedzieć, że bierz cyme ;) Cyber Gun to słaba marka, nie powala zarówno osiągami jak i wykonaniem. Quote Link to post Share on other sites
Okruch Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 AKS-74. Będziesz rwał włosy, gdy kolba AKS (a.k.a. AK-47S) złapie luzy ;) Quote Link to post Share on other sites
iwo303 Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 mam ak47s od cyberguna sprzedaje go w komisie http://wmasg.pl/pl/consignment/show/81687 z tego ak byłem bardzo szczęśliwy długo działał i działa :icon_biggrin: wszystko z nim w porządku mój ma przebieg jakieś 12 k kulek i poza tymi wadami co wypisałem w komisie to wszystko z nim gra. P.S Mogę dodać że mój kolega po mnie go kupił ma go rok nie dba o niego i nic spadł mu z drzewa na 2 m i nic cegła i tyle :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
MrEldirek Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Weź tu mu nie bajeruj bo jeszcze to kupi, a potem będzie sobie jak to kolega Okruch trafnie określił "włosy z głowy wyrywał" :D Quote Link to post Share on other sites
film Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 (edited) To co którą mam wziąść ? Czy może znacie jakieś inne wersje Ak47S lu AK74S ? Bo już sam nie wiem . Edited October 23, 2010 by film Quote Link to post Share on other sites
MrEldirek Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Cm.048 to repliki nie do zdarcia i ja bym ci te polecił. Tak więc albo dozbieraj 2 stówki i kup nową na krakmanie, albo szukaj używki, wiadomo 200 zł piechotą nie chodzi ale warto :) Quote Link to post Share on other sites
film Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 Ale czy nie lepiej kupić tego ak47s cyber guna i dać go do tuningu ??? Quote Link to post Share on other sites
Lelek Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Mówicie że AK z Cg sa takie złe? Chciałem kupic AKS74U z CG,ale po tych wypowiedziach chyba sie wstrzymam. :icon_neutral: A z CM AKS74u nie ma nigdzie. :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
film Posted October 23, 2010 Author Report Share Posted October 23, 2010 Mówicie że AK z Cg sa takie złe? Chciałem kupic AKS74U z CG,ale po tych wypowiedziach chyba sie wstrzymam. :icon_neutral: A z CM AKS74u nie ma nigdzie. :icon_cry: Jest w sprawdzonym przeze mnie sklepie airsoftguns.pl Quote Link to post Share on other sites
Lelek Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Jest w sprawdzonym przeze mnie sklepie airsoftguns.pl Nie dziękuję z tego sklepu napewno nie skorzystam. :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
film Posted October 24, 2010 Author Report Share Posted October 24, 2010 A co powiecie na ASK204P Full Metal EBB[APS] (link=http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/ask204p_full_metal_ebb_aps-2179.html ) . Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 film Dlaczego założyłeś 3 temty do jednego wątku????? Wybierz cos z Cymy, ja tam nie ufam CyberGun Quote Link to post Share on other sites
chlor Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Ludzie odradzają ci Cyber Guna, ja odradzam APSa. Wszyscy doradzają ci zakup replik firmy CYMA. Najlepsza była by nowa seria CM.040, CM.045, CM.048. Wiem, że ciężko z dostępnością więc musisz się postarać samemu poszukać nową lub używaną replikę w dobrym stanie. Nie pytaj więcej czy kupić AK47 czy AK74. To dwa różne kałachy a ty masz wiedzieć co chcesz kupić. To będzie twoja replika i tobie ma się podobać! Jeśli chodzi o jakość i wytrzymałość bez względu na to czy AK 47 czy AK74 to Cyma roki najlepsze kałachy. Pozdrawiam Chlor. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 A to nie jest tak że CYMA produkuje kałachy dla Cyber Gun'a który po prostu na nich potem umieszcza oznaczenia? Ja czytałem ( nawet to na WMASG było chyba) że taka jest "strategia" tej firmy i jeśli by to była prawda to kałasznikow z CM i z CG to te same flaki w troche innym sreberku. Quote Link to post Share on other sites
drozdek96 Posted November 4, 2010 Report Share Posted November 4, 2010 po prostu jest Cyma jest impreza! kupujesz Cymę i ochronę na oczy, po jakimś czasie mundur, lepsze części i tak ze słabej Cymy rodzi się maga super elo pro koks karabin co ciągnie na 115m (z zasięgiem żart) - tak się rozwija w asg, ja jestem w momencie uzupełniania munduru i zbierania na tuning pozdro Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 Mam tego cyber guna kolba się trzyma nie bój się oto że ci pierdyknie mam ją parę miesięcy i się trzymie Polecam ak z cyber guna dobry jest Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts