SamsOn Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 No wiec sprawa wygląda tak ... Razu pewnego gdy chciałem się postrzelać .... Dobra nie będę się rozpisywał ... M4 firmy PJ, wystąpił nagły, przerażający spadek mocy (kartonu z metra nie przebija :) ), dysza po paru strzałach się wybija i wchodzi w komorę tak że kulek nie przyjmuje. Ktoś wie o co może chodzić ? :( Quote Link to post Share on other sites
rain777 Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 może popychacz pękł i jedzie na resztkach sił ? Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Pod postem masz opis, ze piszesz poprawnie po polsku a znalazlem 2 bledy w Twoim poscie :P 1. Więc a nie wiec. 2. Przed ostatnie zdanie: przed "ż" stawiamy ","!!! Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted October 29, 2010 Author Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Nie pomagasz, nie nabijaj postów .... Co do popychacza to się nie odzywam bo nie wiem .. Boje się rozbierać bo szczerze to nie mam doświadczenia w serwisie ;) Hmmm powęszyłem na necie .... Jest szansa że dysza mogła się jakoś przypadkiem wyślizgnąć się z popychacza ? Edited October 29, 2010 by Szymek997 Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Szansa może i jest ale nie mam pojęcia jak i raczej zbyt często się to nie zdarza (zaryzykowałbym stwierdzenie, że praktycznie w ogóle). Do listy co mogło się stać, "wysrany" oring na głowicy tłoka. Rozbierz replikę i popatrz, aż tak trudne to nie jest :) Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Jak boisz się rozbierać gb sam, to ślij do prywatnych serwisantów z wmasg, a koszt wymiany popychacza, czy choćby dyszy jest bardzo mały, więc radze tak zrobić(jeśli oczywiście nie masz gwarancji na swoje m4). Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted October 30, 2010 Author Report Share Posted October 30, 2010 Ech ... Rozebrałem GB, okazało się, ze dysza jest pęknięta..... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts