Wilk179 Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Witam. Planuję rozpocząć zabawę z ASG, dlatego chciałbym abyście polecili mi jakąś broń w przedziale 500-600zł (może troszkę wykroczyć) Zależy mi mniej więcej na desingu M-ki, G36, MP5. Głównie chodzi mi o dobrą wytrzymałą replikę, z dobrym zasięgiem i celnością. Quote Link to post Share on other sites
Roni92 Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=1583 - jedyne g36 jg jakie znalazłem. Są te giety i poniżej 6 stów, ale wszedzie niedostępne. Sprawdzone to, wytrzymałe i całkiem fajnie "pracuje" no i strzela przyzwoicie. Poza tym szukaj mp5 jg, ewentualnie cymy. Edited October 29, 2010 by Roni92 Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 (edited) Z chinczykow polecil bym G36 JG III Gen. ( http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=23_33&products_id=872 ) Ma ja znajomy z oddzialu i jak na stockowego "chinczyka" jest doskonala. Bardzo dobra celnosc, wytrzymalosc (zrobiona z grubego ABS jak oryginal). Podan roczny przebieg, stan bardzo dobry na dzien dzisiejszy. Z wlasnego doswiadczenia odradzil bym np. M4 PJ/Boy. Od poczatku jak tylko przyszla byly z nia problemy (brak dystansera), nastepnie gumka ktora zostala "zmielona" przez pracujacy GB (gumka spadla z lufy). Zasieg bez byl mizerny (obecnie bron jest ma zamontowany dystanser i gumke, mimo to nie mozna jej dokladnie wyregulowac, przy max docisku kulki nadal leca prosto, nie podkreca ich). Mozliwe ze trafilismy na wadliwa sztuke. MP5 JG (nie pamietam modelu, wiem ze mial jeszcze ABS body)- po roku ciezkiego uzywania posypalo sie kilka czesci, lecz replika byla naprawde tyrana. Zasieg i osiagi w stocku srednie, po wzieciu jej na warsztat, rozlozeniu (bez otwierania GB) i ponownym zlozeniu poprawily sie znaczaco. Pozdrawiam, G^. Edited October 29, 2010 by Graven Quote Link to post Share on other sites
Wilk179 Posted October 29, 2010 Author Report Share Posted October 29, 2010 Dzięki za pierwsze propozycję ; ) G36 JG III - Broń nawet przypadła mi do gustu, ale chciałbym jeszcze zobaczyć jakieś propozycję innych ludzi z forum. Pozdrawiam, Wilk ! Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Ja też polecam G36 z JG. Mam wersję K i jestem zachwycony. Przebieg póki co mały, wstawiona precka, lepsza gumka, śmiga aż miło. Dźwięk ma ciut plastikowy, ale nie zwracam na to zbytniej uwagi, bo zalety przesłaniają tą małą wadę. Quote Link to post Share on other sites
Reset Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 A mi się wydaje, że temat ten jest stworzony aby wrzucać opinie i wszelkie spawy techniczne odnośnie konkretnych replik. Co kupić - jest w dziale dla zielonych - tam też znajdziesz już propozycje replik w twoim budżecie. I radzę przeczytaj dokładnie cały dział - włącznie z przyklejonymi tematami - na wiele rzeczy znajdziesz odpowiedzi jeszcze przed zakładaniem nowych, powtarzających się n-ty raz tematów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts