Marcinek83 Posted March 23, 2007 Report Share Posted March 23, 2007 Jeżeli ktoś chciałby pograć zapraszam do Hamachi: Nazwa sieci: PL-SWAT4 Hasło: swat Kontakt PW lub gg:3380059 Moża zagrasz z nami? Wogule ma ktos ochote na sparing z nami "GROM" Wiem wiem, nazwa oklepana ale myślę że skoro zdobylismy 3 puchary polski to możemy grac pod ta nazwą :F Zapraszam na sparingi 25 97 97 Quote Link to post Share on other sites
Majkel86 Posted April 3, 2007 Report Share Posted April 3, 2007 Witam. Ja dziś dostałem wreszcie SWAT 4 :mrgreen: Sie na niego czaiłem i nie mogłem się zdecydować to dziewczyna mi pomogła podjąć decyzję kupując mi go na urodziny. Pozdro. :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
BaUEr Posted April 17, 2007 Report Share Posted April 17, 2007 Kurrde wie ktoś gdzie mozna kupic wersje nie polską ?:D Bo ta polska to jest jakaś masakra :wink: W menu komęd :D zamiast "go!go!go!" jest "idź! idź! idź!" :wink: i inne smaczki tego tupu miałem od kumpla wersje Gold w domu i sie cieszyłem że jej nie kupiłem bez zastanowienia :D Czy idzie w wersji polskiej ustawić język angielski spowrotem ? Co do SSyndykat :D hehe (moja opinia tylko o multi) to nie daje rady ... bardzo mocno zlagowany... (brak patcha 1.1) ... Deagle ma powera jak Phyton i jak szybko naciskasz spóst to prawie jak full auto x-D .... P90 też bardzo mocno nie zbalansowane jak kiedyś UMP w wersji 1.0 Szkoda ze nie wyszedł patch 1.1 do SS... a może wyszedł ? :uśmiech: Pozdrawiam maniaków SWAT4 !! Giera jest genialna :D BaUEr :wink: Quote Link to post Share on other sites
LittleBird Posted June 29, 2007 Report Share Posted June 29, 2007 P90 pojawia się za późno :( Quote Link to post Share on other sites
mig Posted December 18, 2007 Report Share Posted December 18, 2007 Wrzucam temat na patelnię i odgrzewam. Czy źli panowie w SWAT 4 posługują się polskimi Tantalami czy mi się wydaje? Quote Link to post Share on other sites
MATI_hopek Posted December 31, 2007 Report Share Posted December 31, 2007 witam czy jest ktos chetny na swat 4 online popykac widzialem ze tam ktos pisał ze mozna pograc przez hamachi ale to juz dawno bylo wiec odswierzam temat:) pozdro mozna pisac na gg 2169648 Quote Link to post Share on other sites
Popski Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 Ja bym był chętny. gg 4518967 Quote Link to post Share on other sites
mscr Posted July 26, 2010 Report Share Posted July 26, 2010 Sorry, że odkopuję, ale czy są jacyś chętni żeby popykać cooperative przez hamachi? Quote Link to post Share on other sites
Wronek97 Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Chętny ! :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts