sylwero Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Cześć i Czołem. Wie może ktoś coś na temat tej repliki: http://sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152192044-Gazowa-replika-pistoletu-Luger-P08.html ? Mam okazję ją kupić i chciałbym wiedzieć czy to dziadostwo czy się opłaca kupować. Pozdrawiam wszystkich Forumowiczów. Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 http://wmasg.pl/pl/search naprawdę nie boli Quote Link to post Share on other sites
sylwero Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 Ja wiem że nie boli,ale już szukałem i nic nie znalazłem Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 No patrz. Coś niesamowitego. Po wpisaniu frazy "kjw luger" się znalazło: http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/2762-archgaz-kj-works-luger-mk1/page__st__160__p__218374__hl__luger__fromsearch__1#entry218374 Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Panie arend ten temat jest o Rugerze a nie o lugerze :) Quote Link to post Share on other sites
sylwero Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 no więc właśnie. Czekam dalej na info. na temat tejże repliki. Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Czekam dalej na info. na temat tejże repliki. Tania replika Lugera produkcji STTI. Blowback mechaniczny, nawet w jednej dziesiątej nie oddający efektu pracy kolanka oryginalnego P.08. Do tego wykonany z plastiku, trzymający małą ilość gazu, ciężko dostępne magazynki. Podatność na zabiegi urealistyczniające praktycznie zerowa. Wniosek końcowy - lepiej troszeczkę zaoszczędzić i sprawić sobie Parabelkę od WE. Quote Link to post Share on other sites
1beduin Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Panie arend ten temat jest o Rugerze a nie o lugerze :) Niby tak, ale tytuł tematu autor błędnie napisał :wink: Bo tytuł tematu brzmi: [ARCH][GAZ] KJ Works Luger MK1 Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Literówka ;D Literówka ;D Niektórzy ludzie nie mówią r tylko l ;d Quote Link to post Share on other sites
sylwero Posted November 7, 2010 Author Report Share Posted November 7, 2010 Czyli Panowie nie polecają tej repliki i sugerują uzbieranie na Lugera firmy WE. Dziękuje bardzo Quote Link to post Share on other sites
arend Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 (edited) Panie arend ten temat jest o Rugerze a nie o lugerze :) a przeczytał Pan Panie Rudy1002 temat tego topiku bo ja z czytaniem problemów nie posiadam ;p I jak widać to mnie zgubiło bo samego tematu nie czytałem. Edited November 7, 2010 by arend Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Czyli Panowie nie polecają tej repliki i sugerują uzbieranie na Lugera firmy WE. Tak. Replika STTI jest najprawdopodobniej troszeczkę unowocześnioną kopią repliki Lugera firmy Falcon Toys, a to produkt z początku lat 90-tych i w porównaniu z produktem współczesnym (Tanaka i WE) wypada marnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts