majkiki Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Tj. w temacie.. mam dylemat.. jaką długość precki zastosować.... 290mm czy 370mm?? Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 bierz maksymalną długość jaka się mieści, będziesz miał wtedy lepsze osiągi. Polecam Ci też dokupić tłumik i ukryć w jego środku jeszcze dłuższą preckę, tyle, że wtedy już nie będzie to do końca CQB ;) Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted November 7, 2010 Report Share Posted November 7, 2010 Jeszcze zależy od cylindra jaki masz. Quote Link to post Share on other sites
Trzmiel Posted November 8, 2010 Report Share Posted November 8, 2010 Po pierwsze, od długości lufy ważniejsza jest jej jakość empirycznie sprawdziłem, że lufa systemy 141mm daje lepsze skupienie niż jbu 407mm; natomiast lufa promyka 300mm dawała lepsze osiągi od madbulla 509mmi 590mm. Po drugie faktycznie im dłuższa lufa (rozpatrując lufy tego samego producenta) tym lesze skupienie. Jeśli o mnie chodzi to szczerze wątpię żebyś zobaczył jakąś różnice między lufą 290 a 363 szczególnie jeśli chodzi o lufy lepszych producentów. Quote Link to post Share on other sites
majkiki Posted November 11, 2010 Author Report Share Posted November 11, 2010 czyli najlepiej lufe systemy 370 mm ?? Quote Link to post Share on other sites
przemek10 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 czyli najlepiej lufe systemy 370 mm ?? Jak masz kasę to prometheus albo KM head . Quote Link to post Share on other sites
majkiki Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 chętnie bym kupił ale.... to nie na moją kieszeń póki co :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts