Olo102 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Jak coś to także moge się dołączyć i bardzo chętnie zagram.Moja profa >Dowódca >Snajper,strzelec wyborowy >LMG >Zwykly strzelec >AT >Pilot Quote Link to post Share on other sites
rucznoi Posted April 20, 2011 Report Share Posted April 20, 2011 Dobra, już mam zarys całej sytuacji. Rucznoj - dowódca, ale potrafi grać większością kitów SiwuseKK - Medyk, strzelec/ ew. zastępca dowódcy MatriX482 - SAW Gunner, Grenadier, Rifleman ( AT ). denvey - strzelec/specjalista Donald177 - daje radę jako medyk i miejscowy pajac Jacek - Dobry we wszystkim Grzesiu - Snajper/ strzelec wyborowy Shad3r - granadier/strzelec/medyk olo102 - strzelec/specjalista czupakadra - strzelec/AT4/LKM W sumie jest nas dobra liczba, mam nadzieję że mimo prawa murphiego da się zgromadzić przynajmniej 8 osób :icon_razz2: Możliwości są duże, możemy zrobić zmechanizowaną piechotę - jeden team zwykły, 2 będzie nas osłaniał z apc. Zwykłe 2 oddziały po 5 osób. Moglibyśmy mieć 2 LKM, 2 medyków, 2 kity dowódcy, specjalista, LAT/HAT, granatnik, wyborowy. No ale wiadomo, że zobaczy się w czasie gry i raczej dostosujemy ilosć kitów do sytuacji i mapy. To do jutra punkt 20;00 - widzimy się na xfire, pokój "WMASG" Ci których mam na xfire, zaproszę, ci których nie mam muszą sami wbić. Żeby ułatwić nam wchodzenie na serwer i bycia w tej samej drużynie[a poza tym to fajnie wygląda :cool: ] wszyscy ustawiamy sobie prefix "[DpDs]" - tymczasowy, nic nieznaczący tylko po to by admini w razie czego przenieśli nas do właściwego zespołu. To by było na tyle. Quote Link to post Share on other sites
Olo102 Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Ruczoj a ja mam taką popozycję.Otóż jestem CL'em klanu i gramy sobie do BF2 poprzez BFBC2 i LFS to mamy własnego TS'a i chciałbym was serdecznie na niego zaprośić na czas gry miejsca starczy dla każdego, komunikacjia byla by duzo lepsza, a i może niektórzy z was częśćiej graliby z nami.Więc jak? Quote Link to post Share on other sites
rucznoi Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Zobaczymy wieczorem jak będziemy na xfire, ilu ludzi będzie ilu ma TS a ile musi jeszcze ściagnąć. Ja osobiście nie jestem zwolennikiem TS, ale może większość woli to nie będę negował. Quote Link to post Share on other sites
Olo102 Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 A nie mam was w xfire.Dodajcie mnei jak coś Konrad102 Quote Link to post Share on other sites
theRav Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Gdyby znalazło się jeszcze miejsce to też bym był chętny na wspólne granie. Grałem w to dosyć długo, ostatnio miałem przerwę ale powróciłem, tak że bez problemu mogę grać każdą klasą oprócz medyka i pilota Quote Link to post Share on other sites
rucznoi Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Spoko wbijaj Xfire rucznoi za 20 minut bede Quote Link to post Share on other sites
rucznoi Posted April 21, 2011 Report Share Posted April 21, 2011 Nie było źle, jutro będzie lepiej. Ta sama godzina Quote Link to post Share on other sites
Kofeina Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Także mam tego moda i mogę się dołączyć jak będziecie chcieli: xf- mmaciejp (powinno znaleźć Kofeina) steam- max5195 ( powinno znaleźć Kofeina) Co do grania, mam staż w Arma2 jakieś 2 lata i także kilkanaście ( lub więcej ) FPS'ow Quote Link to post Share on other sites
Olo102 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Co do wczorajszej gry mam nadzieje że się ze mną wam dobrze grało.Kofeina a grałes CO-OP w armie z jakąś grupą? A tutaj co do formacji i poruszania się w mieśćie/przechodzenia przez ulice Tak wrzucam wrazie czego Quote Link to post Share on other sites
Kofeina Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Na początku tylko warfare ale od wyjścia arrowhead tylko coop Quote Link to post Share on other sites
rucznoi Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 @olo taktyk awszystko fajnie, problem w tym że wy? [ruscy] nie potrafiliście zrobić klina. Nam szło lepiej, ale jak myśle sobie o warunkach bojowych, to nie wiem jak to wyjdzie. Poza tym potrzebne są dobre LKMy, bo wczorajsze były słabe, jak wziąłem w jednej rundzie to od razu posypało się 7 fragów. EW mogę biegać jako sl ale z lkm a ktoś będzie miał mój kit by w razie czego wymienić się :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Olo102 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 @kofeina zapraszam do ACPL nizej daje filmiki z naszych gier http://www.youtube.com/user/ARMA2ACPLCSC @rucznoi a myśleliście coś o mojej propozycji Quote Link to post Share on other sites
Kofeina Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 (edited) Znam Polską arene Army2, znam A2C. CFOG, ACPL, EC, i kilka innych sam jestem w COSA A co do PR lkm może lepiej nie ale mogę być po prostu strzelcem Edited April 22, 2011 by Kofeina Quote Link to post Share on other sites
rucznoi Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 @rucznoi a myśleliście coś o mojej propozycji To znaczy jakiej propozycji? Chodzenia po miescie? Możemy spróbować ale widziałeś jak nie wychodziły najprostsze rzeczy. Quote Link to post Share on other sites
Olo102 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 nie chodziło mi o to by dołączyc do mojego klanu i byla by sekcja BF2PR 4fun. Quote Link to post Share on other sites
MatriX482 Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Grałem, grało się super, świetnie i zabawnie, ale musiałem opuścić serwer- przygotowania do świąt :icon_confused: Rucnzoi- wieeelki + za ogar całej naszej PR'owskiej watahy. Atmosfera świetna- teksty, jeszcze lepsze. Dziś nie zagram, ale we wtorek na pewno zagram, lub postaram się :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Nosz kurna, jak mieliśmy zrobić klin jak mieliśmy 4 osoby? :D Poza tym to grzechu ładował się na środek i tworzył diament... Quote Link to post Share on other sites
Vender Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 Aby PR działał potrzebna jest v 1.5 ale czy dodatek Jednostki Specjalne też jest wymagany ? I jakie to ma minimalne wymagania ?? Quote Link to post Share on other sites
rucznoi Posted April 22, 2011 Report Share Posted April 22, 2011 1.5 bez dodatków, poza tym no z 2 gb ramu mile widziane i jakaś grafika - wymagania są dużo większe niż w normalnego bf2 Quote Link to post Share on other sites
Kofeina Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Dzisiaj żadnego coop nie powinienem mieć więc raczej zagram. Macie jakiś kanał na ts3? Quote Link to post Share on other sites
shad3r Posted April 24, 2011 Report Share Posted April 24, 2011 Komunikujemy się na xfire i VOIP'ie w grze :) Quote Link to post Share on other sites
Olo102 Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 TS3 188.165.154.251:3380 no pass Quote Link to post Share on other sites
Kalashnikov Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 XFire: Kalashnikov911 Grałem 1,5 roku temu. Znów zaczynam grać. Ostatnimi czasu mam dość czasu więc często siedze na Xf to mogę zagrać. Fajnie jakby się ktoś znalazł i mi przypomniał jak grać. :D Quote Link to post Share on other sites
Bieniekk Posted April 25, 2011 Report Share Posted April 25, 2011 Panowie, może znajdźmy jakiś serwer, na którym będą grali ze sobą wmasgowicze, zabawa będzie przednia, zawszę lepiej gra się z Polakami niż z Rosjanami/chińczykami/anglikami/niemcami itp :happy: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts