Amadem Posted November 24, 2010 Report Share Posted November 24, 2010 (edited) Jako, że jak zawsze zależy mi na czasie ilość osób/towaru ograniczona. :wink: Wysyłka UPS. Kontakt TYLKO przez mail - rzadko bywam na forum, a maila monitoruję na bieżąco :cool: Zgłoszenia i Przelewy zbieram do 15.12.2010 - Termin Zerowy - TZ Jak zamawiać: 1.Wysyłasz na mój mail ebk4life(malpka)gmail.com : a) temat: WGC-12-WMASG-*Twój Nick, b) Co chcesz zamówić: nazwa,kod, ilość + ew. rozmiar, link, 2. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Akceptujesz lub rezygnujesz. Potwierdzeniem jest wysłanie maila zwrotnego ze swoimi danymi do wysyłki towaru(adres, aktualny nr kontaktowy). 3. Do dnia TZ czekam na przelewy - brak przelewu i kontaktu rozumiem jako rezygnację z zamówienia. 4. W dzień TZ + 1 wysyłam i opłacam zamówienie. 5. Paczka dochodzi do PL, odprawa i leci do mnie. 6. Rozliczenie zwroty/dopłaty i wysyłka przedmiotów do WAS. Jako, iż zamówienie nie będzie duże powinno być około 7-10 dni roboczych od wysłania u mnie. Gdy tylko WGC wyśle paczkę wysyłam do was maila z numerem trackingowym. Edited November 24, 2010 by Amadem Link to post Share on other sites
leszekhardkor Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 (edited) pw Edited December 13, 2010 by leszekhardkor Link to post Share on other sites
Amadem Posted December 13, 2010 Author Report Share Posted December 13, 2010 Mamy już prawie komplet więc jak ktoś chce się jeszcze załapać to już ostatni gwizdek. Link to post Share on other sites
Czajson(wiking126p) Posted December 13, 2010 Report Share Posted December 13, 2010 Wysłałem wiadomość na email ;) Link to post Share on other sites
Amadem Posted December 14, 2010 Author Report Share Posted December 14, 2010 Bardzo proszę o zachowanie porządku w zgłoszeniach: Jak zamawiać: 1.Wysyłasz na mój mail ebk4life(malpka)gmail.com : a) temat: WGC-12-WMASG-*Twój Nick, b) Co chcesz zamówić: nazwa,kod, ilość + ew. rozmiar, link, Bez odpowiedniego tematu maila, wiadomość niestety zazwyczaj trafia do Spamu. Brak kodu i linku czasami uniemożliwia poprawną identyfikację towaru. Link to post Share on other sites
Amadem Posted December 15, 2010 Author Report Share Posted December 15, 2010 (edited) Wszystkie przelewy doszły na czas. Zamówienie złożone. Edited December 15, 2010 by Amadem Link to post Share on other sites
Amadem Posted December 18, 2010 Author Report Share Posted December 18, 2010 Zamówienie uzyskało status pakowania. Link to post Share on other sites
Amadem Posted December 20, 2010 Author Report Share Posted December 20, 2010 Zamówienie wysłane. Nr trackingowy poszedł na maile. Link to post Share on other sites
kaszubskc Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 Macie jakiś kontakt do Amadema? (GG lub tel.) Link to post Share on other sites
Amadem Posted December 27, 2010 Author Report Share Posted December 27, 2010 Paczka dziś doszła. Poszły maile nt dopłat. Link to post Share on other sites
Amadem Posted January 12, 2011 Author Report Share Posted January 12, 2011 Z racji pytań wysyłanych do mnie o organizowanie następnego zamówienia. Konfirmuję, że następne zamówienie będzie na początku lutego(po sesji ;) ). Proszę o wysyłanie zgłoszeń do wycen dopiero, gdy powstanie wątek nt. nowego zamówienia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts