parkie Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 CM 0.45. Quote Link to post Share on other sites
predatorszarak Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 No, zrobiłbym tak w ogóle się nie pytając, tylko: a) kałachopodobne trochę mi się znudziły b) uwielbiam wygląd M14 c) biorąc eMkę, tak jak wspomniałem zostanie trochę funduszy na jakieś drobnostki - gumka, maska na twarz etc. Ale chyba i tak się was posłucham i wezmę 45 :P Quote Link to post Share on other sites
Zambezi Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Kup to, co jest w miarę niezawodne i to co się podoba! Cokolwiek kupisz nie pasującego Ci wizualnie, zmienisz to szybko... Quote Link to post Share on other sites
Congrim Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 j.w. - wziąć CM.032 (M14 Socom) i do niej jakieś rzeczy typu gumka hu, może preclufa itp. Tylko pamiętaj, że przy preclufie używa się innych (droższych) kulek. Innych w sensie wykonanych z większą precyzją. Quote Link to post Share on other sites
predatorszarak Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 (edited) Dobra dzięki, jeszcze trochę pomyślę. Tylko jeszcze jakie gumki do tych replik będą dobre (Raczej guardery, żebym mógł z taiwana za jednym zamówieniem machnąć)? Przypuszczam, że do 032 przeźroczysta, a do 045 czarna, zgadza się? EDIT: A co do kulek i preclufy, to oczywiście pamiętam. Edited January 4, 2011 by predatorszarak Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Do obu wsadziłbym przezroczystego guardera. Czarny raczej do mocniejszych replik ;) Quote Link to post Share on other sites
predatorszarak Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Czarny z tego co czytałem jest przeznaczony do replik o mocy >400fps, a CM.045 ma podobno jakieś 420. Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Jakbyś go wsadził do tego kałasza to nic by się nie stało, ale przezroczysty będzie lepiej pokręcał. Czarnego sie wkłada do replik tuningowanych, myślę, że od 450 by było ok, chociaż ja od 460-480 wsadzam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts