pops Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 W trakcie pisania newsa na strone (jestem fanem gry OFP i pisze newsy o dodatkach do niej :D ) Sciagajac jeden "addon" (Jednostka Marines in Urban Camo) w readme czytam: This adds Marines wearing the experimental urban "T" pattern. Panowie, powiedzcie..... Istnieje taki kamuflaz? Quote Link to post Share on other sites
GROM_Kareem Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 pops : google ... http://www.mujweb.cz/kultura/usmc/fabcamoE.htm kamuflaz wyprodukowany, ale nie uzywany ... Quote Link to post Share on other sites
Igorek_SDS Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Istnieje. Naprawde nazywa się "Experimental Camouflage pattern" - Ale nazywany jest przez wszystkich Urban T pattern patrz tu: http://www.mujweb.cz/kultura/usmc/fabcamoE.htm tu masz zdjęcia: http://www.pre-ban.com/forums/index.php?showtopic=8728 Quote Link to post Share on other sites
Patriota Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 gierka fajna nawet ale o takim czymś w pewnym sensie nie słyszałem a w pewnym sensie bo coś obiło mi sie o uszy nie wiem jak coś bede wiedział to napisze Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Przejżyj temat "pokaż swój sprzęt". Szaszłyk chuyba się tam chwalił swoimi zabawkami :twisted: . Quote Link to post Share on other sites
pops Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 Mozna to gdzies w polsce dostac? W grze wyglada tak: Quote Link to post Share on other sites
Igorek_SDS Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Wydaje mi się, że Szaszłyk miał nawet kontraktowego T-pattern'a. Dawał na forum zdjęcia. Chyba w wątku "Pokaż swój sprzęt" Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted January 22, 2005 Report Share Posted January 22, 2005 Mozna to gdzies w polsce dostac? nie można - chyba że ktoś z nas będzie chciał sprzedać :) na ebayu chyba też już nie tak łatwo... Quote Link to post Share on other sites
pops Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 "Wydaje mi się, że Szaszłyk miał nawet kontraktowego T-pattern'a. Dawał na forum zdjęcia. Chyba w wątku "Pokaż swój sprzęt"" Druga strona tego watku Quote Link to post Share on other sites
pops Posted January 22, 2005 Author Report Share Posted January 22, 2005 Oto mail od Militaryarea w chwili obecnej nie ma takiej mozliwosci mozliwe ze od kwietnia kiedy bedzie nowy asortyment 2005-2006 bedziemy to mieli ale uwazam ze nie za bardzo poniewaz nie ma zbyt duzego zianteresowania tym tematem Pytanie brzmialo: Czy jest mozliwosc sciagniecia w/w munduru? Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 pops - a ile jesteś w stanie dać za taki mundur? :) Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Wzory są więc jeśli się stanie popularny to z pewnością jakiś Mil-spec, Mil-Tec czy inna szmata wypusć BDU'sy w ten deseń tak samo jak robi w tej chwili z m84, BGSem czy innymi... czym tu się podniecać poza tym że nie jest to na pewno dobre rozwiązanie całościowe - nikomu nie opłaci się robić poncha, goretexu, oporzadzenia, plecaków itd w ten wzór - więc poza picem na wodę dla ludu i atrakcją dla kolekcjonerów (w przypadku serii orginalnej) to cała rzecz ma krótkie nóżki. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Jak chcecie to jutro cykne pare fotek w naturalnym srodowisku tego camo ;-) Quote Link to post Share on other sites
LD_cynik Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Jak chcecie to jutro cykne pare fotek w naturalnym srodowisku tego camo ;-) DAWAJ! Quote Link to post Share on other sites
GROM_Kareem Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Szaszłyk: chcemy :P Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Cyknij przy okazji tę pareczkę w MarPET :) Sam mówiłeś że żarówiasta... Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Cyknij przy okazji tę pareczkę w MarPET :) Sam mówiłeś że żarówiasta... Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem ;-) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Przypomnialem sobie, ze zdjecia APECSa moge zapodac od reki. Smacznego! Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 23, 2005 Report Share Posted January 23, 2005 Ooo dzięki, dzięki - przyznam że nie jest tak zle, spodziewałem się raczej, że to zieleń będzie zbyt jaskrawa. Trzeba by kiedyś zebrać i porobić lepsze zdjęcia kamuflażu w terenie i z normalnych odległości kontaktu wizualnego. Wtedy by się okazalo jak co się sprawdza - choćby wczorajszy "real-tree" Cabelas'a na Leszku. Ładnie znikał już koło 20-30 metrów. 8) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 26, 2005 Report Share Posted January 26, 2005 Wybaczcie, że dopiero dziś umieszczam fotki, ale jestem troszkę zalatany (matura i te sprawy- jeśli załatwicie mi miejsce na politologii albo stos. międzynarodowych na UW to będę nawet codziennie ;-))))) A tu trochę "in action" ;-) Spokojnie, to nie są zdjęcia rekonstrukcyjne - wiem, że FSBE zaczęto wprowadzać dopiero po ćwiczeniach Urban Warrior, a zestaw IFAK jest używany dopiero od 2003 roku, ale tylko to miałem pod ręką:-) Pozdr Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts