kuba23 Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 Witam Posiadam Colta 1911 MEU WE, i od jakiegoś czasu mam problem, mianowicie podczas czyszczenia zgubiła mi się część zwana "sprężynką kurkową" i teraz nie mogę takiej nigdzie dostać, wysłałem maile do wszystkich znanych mi sklepów i nic. Gdyby ktoś posiadał takiego Colta, rozłożonego na części i nie potrzebnego prosił bym o odsprzedanie tego elementu, lub wysłanie linka do sklepu gdzie ów element sie znajduje. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Znalazłem w 10s na znanym polskim sklepie. Słabo szukałeś albo w ogóle. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Jakeś ty, kur..., zgubił sprężynę kurka, która jest zamknięta w gnieździe i na tyle duża, że nie wsiąknie w dywan?! Chyba, że chodzi ci o to maleństwo, które wchodzi w wycięcie z lewej strony mechanizmu spustowego i wypycha taki pipsztok po lewej stronie szkieletu... Ale to się zastępuje dociętą sprężynką z zapalniczki. Quote Link to post Share on other sites
kuba23 Posted December 10, 2010 Author Report Share Posted December 10, 2010 Jakeś ty, kur..., zgubił sprężynę kurka, która jest zamknięta w gnieździe i na tyle duża, że nie wsiąknie w dywan?! Chyba, że chodzi ci o to maleństwo, które wchodzi w wycięcie z lewej strony mechanizmu spustowego i wypycha taki pipsztok po lewej stronie szkieletu... Ale to się zastępuje dociętą sprężynką z zapalniczki. No no, o to właśnie mi chodziło Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 11, 2010 Report Share Posted December 11, 2010 To o którą? Bo to nie jest kurkowa... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts