Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Tuning CM.048

Recommended Posts

może po profilu bardzo nie widać ale już co nieco wiem przy poprzedniej replice tak zrobiłem gumkę guardera sylikonowa i precke system i powiem ze była to bardzo fajna replika(CM.031) tylko modernizacja wtedy wydawała mi się nieopłacalna i kopiłem cm048

a wiec wiem czego chce i jest to dokładnie to co napisał Snipernr1

Po to aby mieć zasięg skuteczny 70 m.

I dla tego nie można oceniać ludzi z góry po ilości postów;p ja nie należę do osób które wbiegają do budynku z 400fpsami na full auto nawet rzadko mi się zdarza spamować w lesie tylko seriami strzelam. Może żeby Cie już w zupełności uspokoić to dodam ze mam 20lat:P

Mam nadzieje ze ktoś mi coś doradzi bo na razie bardziej mi próbujecie odradzić;P

PS: ta cyma jak ja kupiłem pisało że ma mieć 440fps na pomiarach na Basrze wyszło 3 razy 413fps ^_^

Edited by jakub1441

Tak, chinol powinien to pociąnąć, strzelaj aż coś nie padnie i wtedy zmień pierwszy tłok pewnie się odezwie :),a baterie najlepiej 10.8 albo LI-Po 11,1 Najlepiej poślij to do Poldka z sulejowa jestes do czewy niedaleko :) Nie wiem jaki tam jest silnik ale m140 na pewno uciagnie, ale i tak powinienieś go kiedys zmienić.

Tak odbiegając od tematu to ocenianie ludzi po ilości postów czy dacie dołączenia jest na prawdę bardzo mylne, oberwało mi się kilka razy, że jestem zarejestrowany nie wiem ile 5 miesięcy chyba i mam nie wiem ile postów bodajże mniej niż 20. A tak na prawdę siedzę w asg od lat 4(minie w marcu) i straciłem dostęp do konta na Wmasgu zapomniałem hasła i do tego i do maila na który to konto zakładałem, więc musiałem założyc nowe. Stąd moja prośba oceniajcie ludzi po poziomie wypowiedzi a nie po detalach na lewo od posta.

Edited by Massimis

Jakub tuning jak wiesz jest kosztowny .

Proponuje :

lufa długości 534 mm lub dłuższa np.systemy schowana w tłumiku dźwięku.

SP 140 guarder powinna wystarczyć przy

BU guarder

lipo 11.1 od 20C

Kable modelarskie wciśniesz spokojnie 2mm ^

Mosfet

Nowe łożyska ślizgowe - np. ARES - Shooter używam po 50 tys trzymają się dobrze

Tłok z pełna metal szczęką

podkładkowanie i teflon fix

Gumka e.systema dystanser typ H czarny

Zębatki i silnik zostaje stockowy.

W tym zestawieniu powinieneś mieć od 150m/s .Rof od 16-17 rps. I strzelać z głową a nie w głowę bo zęby lecą jak domino nawet przy znacznych odległościach.