leksi0r Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Siema, zastanawiam się już od dłuższego czasu nad zmianą repliki. Obecnie mam cm.031 z którego jestem średnio zadowolony (czego się spodziewać po plastikowym body xD). Na oku mam takie repliki : http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/sr4a3_src_gen_iii-2146.html http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/sr4a1_carbine_src_gen_iii-2144.html http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_048m_cm-1415.html http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_048_cm-1504.html Pomóżcie mi doradzić, bo wsunie do 800 zł te repliki nie są najgorszej jakości, szczególnie słyszałem, że cymy z rodziny o.4x są niezniszczalne xD Albo lepiej upgradować moje cm.031 ?? (metal body, bore up, nowe zębatki, sprężyna) Quote Link to post Share on other sites
myszekmyszek Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 (edited) Zdejmij je z oka czym prędzej bo jak są podłączone to mogą strzelić. Btw. jakieś duże oko masz jak Ci się na nim tyle replik zmieściło... Edited December 21, 2010 by myszekmyszek Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Chcesz byc zadowolony z wydanych 800zl? Kup Cyma 0.48... Kazda 048 rozni sie tylko wygladem, srodek jest ten sam - bardzo dobry. Na forum jest dosc obrzerny temat o 048 :P poszukaj :P O eM od [sRC] nie powiem bo nie wiem. @up. bardzo dobry komentarz, widze ze potrafisz doradzic komus kto szuka czegos lepszego i ma dylemat co kupic. Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Zdejmij je z oka czym prędzej bo jak są podłączone to mogą strzelić.Btw. jakieś duże oko masz jak Ci się na nim tyle replik zmieściło... Albo nie zrozumiałem żartu albo to nie było śmieszne... Quote Link to post Share on other sites
lipek12 Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Co do m'ek SRC są spoko ale tylko bebechy Body i reszta cześci zew jest ok ale bez szału :icon_neutral: .Osiągi są BDB ale z marszu musisz wymienić komorę Hu polecam komorę GUARDER'a . Sam mam teraz cm040 i jestem zadowolony. :happy: Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Tak jak pisali przedmówcy bierz cm.48. Quote Link to post Share on other sites
chrislacorunna Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 zaraz, zaraz SRC ma kiepskie wykończenie? Jak na chinole to cudo... Quote Link to post Share on other sites
myszekmyszek Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 zaraz, zaraz SRC ma kiepskie wykończenie? Jak na chinole to cudo... Zaraz, zaraz SRC jest chińskim producentem? SRC to Taiwan Quote Link to post Share on other sites
leksi0r Posted December 21, 2010 Author Report Share Posted December 21, 2010 dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Jak na chinole cudo tyle, że to nie chinol ;) Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Nie wiem czemu, ale czuję już dziury na skórze przez tak zwanych "znafcoof", polecających wszędzie, każdemu cymę z 420fps. Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Nie wiem czemu, ale czuję już dziury na skórze przez tak zwanych "znafcoof", polecających wszędzie, każdemu cymę z 420fps. Lepsi sa "pr0si" ktory pakuja po 2 sprezyny m210 bo chca byc super-extra-master-hiper snajperami. i koniecznie musza byc kontraktowe... nic innego nie mozesz wsadzic do swojej super-hiper-snajperki za 1000000zl... to chinskie to gowno... Kolega pyta jaka replike do 800zl, wiec zapewne nie chce repliki sezonowej. Dlaczego polecamy stalowa chinska za 800 a nie abs'owa markowa za 1500? Nie kazdy kto kupuje sobie cymke dlatego ze ma pierdyliard fps i zasieg polowy prawdziwego, ale dlatego ze jest dobra. I nie bede jej wymienial do pol roku... Bo moze nie kazdego stac na kupowanie wszystkiego prosto z magazynow wojskowych, sciaganie tego zza oceanu kosztem polowy wartosci towaru aby sie dobrze bawic... Widac wiele osob na tym forum zapomnialo na czym polega air-soft.. Na zabawie. A nie na pokazaniu siebie jaki to jestem extra i wogole super bo mam na sobie cirasa za 2000zl a nie wiem ze nie strzela sie do kogos z ponizej 5m i nie zna zasad fair play... Bo przeciez jestem kims, mam sprzet, a ty jestes nikim, bo masz chinskie gowno ktore rozlatuje sie od patrzenia na nie... Troche dystansu i wiary w ludzi, nie kazdy kto ma 2 posty i mysli o kupnie cm.048 jest dzieckiem ktoremu spodobalo sie duzo cyferek przy slowie "Predkosc wylotowa" Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
leksi0r Posted December 22, 2010 Author Report Share Posted December 22, 2010 Nie wiem czemu, ale czuję już dziury na skórze przez tak zwanych "znafcoof", polecających wszędzie, każdemu cymę z 420fps. Nie oceniaj książki po okładce. :) Nie znasz mnie, a ja nie znam Ciebie, skąd możesz wiedzieć, że będę walił po mordach z 10m, a jeśli boisz się takich "dzieci" jak ja (po twoim poście rozumiem że za takiego mnie uważasz) to kup maskę :D Podałem te repliki nie ze względu na moc czy na ich zaje.bistość, tylko pod względem wytrzymałości, nie stać mnie na kupowanie co roku nowej repliki xD niestety takie życie ucznia :) Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) Nie chodziło mi o Ciebie :biggrin: , tylko ogólnie o kolegów z automatu podających każdemu cymę. Jeżeli kogoś uraziłem, serdecznie przepraszam. Edited December 22, 2010 by Maza94 Quote Link to post Share on other sites
leksi0r Posted December 22, 2010 Author Report Share Posted December 22, 2010 nic się nie stało ;D podali mi cyme bo widocznie jest lepsza od src :) Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 0.48 M - zarąbista, ma wygląd, drewno, po 8 miesiącach bardzo bardzo zadowolony jestem z niej. Quote Link to post Share on other sites
chrislacorunna Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 (edited) Sorry, mówiąc chinole miałem na myśli repliki II klasy, ludzki błąd. Jak chcesz eMkę bierz SRC, jak chcesz kałacha to CYMA ma największy wybór ( do 800 zł). Edited December 31, 2010 by chrislacorunna Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts