kwiatek_7 Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Witam mam pytanie odnośnie tej repliki nie piszcie że to shit 1 pytanie czy wchodzi w to zwykły gearbox v2? 2 pytanie czy do tej broni wchodzi bez problemów zwykły magazynek do mp5? np ten http://allegro.pl/magazynek-mid-cap-full-metal-do-mp5-warszawa-i1380261569.html Quote Link to post Share on other sites
Kelly Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 nie i nie Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted December 24, 2010 Report Share Posted December 24, 2010 Kelly napisał wszystko co się da napisać w tym temacie. Ja tylko dodam, że GB v.2 wsadzić owszem się da, ale wymaga to zmian zdecydowanej większości podzespołów. Ich koszt, nawet sugerując się cenami najgorszych dostępnych na rynku rzeczy będzie oscylował w okolicach 400-500 złotych i wielu godzin spędzonych na składaniu i dopasowywaniu elementów. A nawet jak się uda, to korpus jest tak badziewnej jakości, że pierwsze uderzenie mocniejsze o coś i cała praca od nowa. A biorąc pod uwagę, że da się kupić bardzo fajną MP5 w okolicach 300-400 złotych - nie jest zbyt opłacalnym rozwiązaniem przerabianie plasticzaka. nie piszcie że to shit OK. Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted December 28, 2010 Report Share Posted December 28, 2010 nie piszcie że to shit Będzie cieżko Quote Link to post Share on other sites
chrislacorunna Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 (edited) To znaczy da się to stunningować do np. poziomu CYMY 028 za 900 zł, kiedy owa CYMA 028 będzie kosztować 380, ale to taki szczególik. Bez tunningu to się nadaje tylko do tego by "przetestować" "broń asg", gdyż na strzelankę jest to za słabe, chociaż też wątpię żebyś znalazł jakichś gości do strzelania się z tobą zanim to coś się nie rozleci. EDIT: Pomylił mi się kałasz (cm.022) z mp5, ale i tak i tak wszystko co pisałem odnosi sie do obydwu "modeli" Edited December 29, 2010 by chrislacorunna Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted December 29, 2010 Report Share Posted December 29, 2010 Tą repliką dalej rzucisz niż strzelisz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts