Zbyszny Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Witam! Przeczesałem forum czytając o butach Magnum Super, lecz tak na prawdę nie znalazłem nic ciekawego. Proszę o wypowiedzi posiadaczy, oraz osób, które miały z nimi styczność. Mają głównie służyć w lesie, cały rok. Drugie buty jakie mnie interesują to Bates - 8' Tactical Sport - 2260 ( http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=24_194&products_id=4692&name=Bates_-_8%22_Tactical_Sport_-_2260 ), lecz na forum praktycznie nic o nich nie ma. Czekam na wypowiedzi konkretne określające czy w tym przeżyję. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 No to siup na samą górę listy tematów przyklejonych :wink:. Są magnumy opisane i także batesy (tyle, że 5' a nie 8') więc masz opinie użyszkodników na ich temat. Quote Link to post Share on other sites
Grizzle Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Ja czytałem tą opinię i coś inni się nie wypowiadają, ktoś mógłby mi powiedzieć tutaj coś więcej na temat tych Magnumów? Quote Link to post Share on other sites
Zbyszny Posted December 25, 2010 Author Report Share Posted December 25, 2010 Dokładnie, chciałbym poznać opinię innych użytkowników. ;] Quote Link to post Share on other sites
radwan88 Posted December 25, 2010 Report Share Posted December 25, 2010 Użytkuję 4 pary Batesów w tym 2260 które mam od 3 lat(moje pierwsze batesy). Buty były nieźle katowane, ale cały czas dawały radę. Jedynie raz musiałem odwiedzić szewca- jakimś cudem wyrwałem kawałek skóry z cholewki. 2 piwka i 5zł załatwiły sprawę- nie ma nawet śladu po tym incydencie:) Buciki są bardzo wygodne, podeszwa zapewnia dobrą amortyzację, nogi się nie pocą, dzięki plastikowym zapinkom szybko się je zakłada i zdejmuje. Buty te użytkuję również w pracy, dzięki "security friendly" nie muszę ich zdejmować przy bramkach. Ogólnie buty warte polecenia:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts