Nemzi Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Zippo każdy zna, każdy chciałby mieć i ja też tak pomyślałem, ale, że moja zapalniczka w Polsce kosztuje 160zł, a w ju es eju jakieś 75zł z przesyłką pomyślałem sobie, że inni też mogą chcieć mieć, nawet jak nie palą, to zawsze może posłużyć do odpalania grilla bądź wzniecania pożaru domu(druga opcja jest niewskazana) chodzi o sam przykład zwykła najzwyklejsza to około 50zł(wahania dolara i ilości osób w zamówieniu mogą zmniejszyć bądź zwiększyć cenę) czyli im więcej tym weselej(i taniej) a jakieś bardziej ekskluzywne będzie trzeba obadać na żywo, najlepiej na stronie zippo znaleźć i odzywając się do mnie wysłać link jakieś 2-3 tygodnie będą szły, potem umówimy się w warszawie, bądź spotkamy na strzelance i przekaże nowe zabawki:) Kasa z góry, nie chciałbym mieć 30 zapalniczek w domu, jedna absolutnie starczy gg 9338674 ew. komórka 694 067 197(rzadko osiągalny z racji problemów z baardzo szybko rozładowującą się baterią)-ale serio zachęcam też do priv i gg:) Link to post Share on other sites
Pik Posted January 3, 2011 Report Share Posted January 3, 2011 Kolega piszę, że: 1. każdy chce mieć zapalniczkę zippo, 2. cena około 50pln i jest wesoło z zakupem, 3. po dwóch lub trzech tygodniach proponuje spotkanie w wawie, 4. nie chce mieć 30 zapalniczek w domu, bo jedna wystarczy, 5. ma problem z kiepską baterią w telefonie i zachęca do korzystania z gg i priva. Oznacza to, że chcesz zrobić wspólne zamówienie? Link to post Share on other sites
Nemzi Posted January 4, 2011 Author Report Share Posted January 4, 2011 (edited) Kolega piszę, że: 1. każdy chce mieć zapalniczkę zippo, 2. cena około 50pln i jest wesoło z zakupem, 3. po dwóch lub trzech tygodniach proponuje spotkanie w wawie, 4. nie chce mieć 30 zapalniczek w domu, bo jedna wystarczy, 5. ma problem z kiepską baterią w telefonie i zachęca do korzystania z gg i priva. Oznacza to, że chcesz zrobić wspólne zamówienie? tak, ale w punktach wypisane wszystko jakbyśmy mieli po 5 lat:) ale dobre, uśmiałem się mocno:) telefon na serwis dałem-aż się zdziwiłem kiedy w serwisie dali mi zastępczaka Więc zamówienie z usa, tak wspólne, im więcej nas tym weselej bo tańsza przesyłka Edited January 4, 2011 by Nemzi Link to post Share on other sites
Yuri Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Czy zamówienie się odbyło ? Link to post Share on other sites
Yuri Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe" do "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe -> Archiwum". Link to post Share on other sites
Recommended Posts