marekvip10 Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Mam pytanie co trzeba zrobić żeby założyc team AS ale nie chodzi nam o jakies wyjazdu na spotkania tylko żeby sie spotkac z kumplami w lesie i sie postrzelac . Prosze o pomoc . czy wogóle trzeba coś rejestrować albo coś innego żeby sie poprostu postrzelać Quote Link to post Share on other sites
Paulina Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 dużo chęci i kilku znajomych :) I zalicytować coś u mnie na aukcji, inaczej nie będzie koncesji... Quote Link to post Share on other sites
Ray~ Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 1. Zależy ile macie lat. 2. Gdzie niby mielibyście się rejestrować? Na policji? 3. Jeśli chcecie się postrzelać na "własnym" terenie prywatnym to róbta co chceta, nikt nie powinien się was czepiać (chyba, że jak zaczniecie granatami walić to co innego). 4. Dbajcie o bezpieczeństwo. Quote Link to post Share on other sites
marekvip10 Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 a tak troche dokładniej prosz mamy 16 lat a strzelamy sie w lesie państwowym nie uzywamy pirotechnikow a bezpieczenstwo to pryiorytet Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Ehh, coraz lepsi na tym forum sie znajduja... Wymyslcie sobie nazwe druzyny. Potem przeglosujcie czy taka wam odpowiada. Pasuje nazwa? No to od dzis wasz team nazywa sie "XXX XXX". I juz, nic wiecej nie trzeba robic. Potem mozesz "zapisac" swoj team na WMASG, zeby byc bardziej pro :P Potem mozecie zrobic wlasna strone, naszywki, flagi, podzialy wewnacz-oddzialowe, otworzyc rekrutacjie itp... Rejestracja oficjalna? Zapomnij... Chyba ze jako jednostka para-militarna, ale to sie wiaze z kosztami, skladkami itp... Pozdrawiam, G^. Quote Link to post Share on other sites
marekvip10 Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 ale żeby na wmasg zarejestrowac team nie trzeba mieć 18 lat no to wielkie dzięki a jak można zrobić rekrutacje można naprzyklad zostawić ulotki w szkole czy coś w tym stylu Quote Link to post Share on other sites
Little_Jacob Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Tak, metoda z ulotkami jest dobra. Sam tą metodą zebrałem moją ekipę. :icon_biggrin:. Quote Link to post Share on other sites
marekvip10 Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 a mam jeszcze jedno pytanie czy robienie składek w teamie to dobry pomysł no wiecie na jakies google mundury itp. Quote Link to post Share on other sites
adrian0403 Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Chyba lepiej będzie jak każdy złoży oporządzenie we własnym zakresie unikniecie problemów. Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Of cors wyjdą podziały na równych i równiejszych ale by byc jeszcze bardziej pro możecie np. kompletowac takie samo umundurowanie. Cóż, największa zaleta teamów to łatwiesza możliwośc zgadania się na strzelankę (nawet najprostrze forum daje radę). Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 Jak co to możesz zrobić stronę na www.streemo.pl bardzo łatwo.Możesz też na forum swojego województwa napisać w temacie rekrutacji o swoich zamiarach.Jak będziesz już w fazie z naszywkami :happy: to daj znać to podam ci namiary na fajną i tanią firmę. Powodzenia i pozdrawiam. Roli Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted January 7, 2011 Report Share Posted January 7, 2011 ale żeby na wmasg zarejestrowac team nie trzeba mieć 18 lat Hehe rozbawiłeś mnie tym. WMASG to nie jest rządowa strona na temat ASG ;] Możesz tutaj "zarejestrować" ekipę dziesięciolatków rzucających do siebie patykami i nikogo to specjalnie nie zainteresuje. Quote Link to post Share on other sites
marekvip10 Posted January 7, 2011 Author Report Share Posted January 7, 2011 a dzięki bardzo za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Reset Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 marekvip10 , btw. jak nie znasz podstaw organizacji, to myślę, że nie ogarniesz tego sam. Bo jak można zakładać team nie wiedząc jak i gdzie zrobić rekrutację. Ale to takie moje przemyślenia. Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Reset: Team moze zalozyc sobie nawet 2 osoby i wtedy "dzialaja" pod jakas nazwa... nie trzeba odrazu otwierac rekrutacji itp. Quote Link to post Share on other sites
marekvip10 Posted January 8, 2011 Author Report Share Posted January 8, 2011 nie no jest nas 11 wiec raczej rekrutacji nie będe robił Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 to teraz zostają wam naszywki ^^ , nazwa i umundurowanie (chyba że macie takie same) . Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted January 8, 2011 Report Share Posted January 8, 2011 Jak co to możesz zrobić stronę na www.streemo.pl bardzo łatwo.Możesz też na forum swojego województwa napisać w temacie rekrutacji o swoich zamiarach.Jak będziesz już w fazie z naszywkami :happy: to daj znać to podam ci namiary na fajną i tanią firmę. Powodzenia i pozdrawiam. Roli To ja bym prosił o jakieś namiary, z góry dzięki ;d Quote Link to post Share on other sites
marekvip10 Posted January 9, 2011 Author Report Share Posted January 9, 2011 jak podzieclic sie na oddzialy np.snajperzy z medykami a ckm z szturmowkami czy jak dajcie propozycje Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Skoro nie jesteś w stanie znaleźć takich informacji samodzielnie, co Ci się przyda w przyszłości. Osobiście odradzam rozpoczęcie czegokolwiek związanego z ASG i pozostaniem przy książkach... Quote Link to post Share on other sites
marekvip10 Posted January 9, 2011 Author Report Share Posted January 9, 2011 dobra fajnie Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted January 9, 2011 Report Share Posted January 9, 2011 Zacznij pisać po polsku. Interpunkcja, gramatyka i ortografia! Tym razem nie jest to tylko rada, a ostrzeżenie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts