arend Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Ja wam przekazuje to co sprzedawca mi powiedział. A powiedział mi że zostały testowane z bliskiej odległości i jak najbardziej nadają się do gier typu ASG. HOAH To tyle z mojej strony. To był mój ostatni post na temat chińskich gogli. serdecznie dziękuję za pozdrowienia i dodam że z idiotą kłócić się nie zamierzam bo jak mówił mądry człowiek sprowadzi mnie do swojego poziomu a potem pobije doświadczeniem drugą sprawą jest to że po kiego grzyba prosisz o radę skoro i tak wiesz lepiej Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Znając sklepy, przetestowali jedną sztukę z partii a ta była akurat w porządku. Chińczyki to los. Chińskich gogli nie warto kupować, jeśli zależy nam na swoim zdrowiu. Quote Link to post Share on other sites
Gisher Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Sprzedawca mówi że się nadają. Na stronie jest napisane że się nie nadają. Ktoś tu kręci. Quote Link to post Share on other sites
Olek96 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Nie ktoś tu kręci, tylko się zabezpieczają przed zwrotami itp. Quote Link to post Share on other sites
Damianosky Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Co tydzień dyskusja o tym samym. Sklep umieszcza taką samą informacje jak przy popularnych ostanio "dopalaczach" - wyrób kolekcjonerski, nie do spożycia. Znaczy to, że jak sobie dopalacz zjadłeś i wylądowałeś na ojomie możesz mieć pretensje tylko do siebie. Tak samo jest z goglami, jak ktoś je kupi może się cieszyc z niskiej ceny, lub szklanych oczu. Jak kogoś nie stać na okularki za 50zł, to widocznie nie jest to hobby dla niego. Nie wiem czemu jest zainteresowanie tymi produktami jeśli piorytetem i podstawą w airsofcie jest zapewnieie sobie bezpieczeństwa. Rozumiem niewiedzę nowicjuszy, ale gdy ktoś zapyta, wyśla mu linki do np. i-vo, zecklerów itd. a ten dalej pyta o okulary/gogle a.c.m. to się człowiek irytuje. Quote Link to post Share on other sites
Kazik95 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Ja tylko dodam, że jakiś trzy tygodnie temu kupiłem TE właśnie google i co sie okazało? Po serii (około 15 kulek) poszły na pół tak że szybka mogła by się wbić w oko co by jeszcze pogorszyło sprawę. Tydzień temu znalazłem w komisie za 50zł orginały, kupiłem i przetrzymały dwa przeładowania magazynka(nie żebym się wyżywał, ale wolałem sprawdzić). Jaki z tego wniosek? Chińskie okulary są przeznaczone do koszenia trawy. A jeśli znajdzie się jakiś idiota który kupi A.C.M to pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
predatorszarak Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Ja tylko dodam, że jakiś trzy tygodnie temu kupiłem TE właśnie google i co sie okazało? Po serii (około 15 kulek) poszły na pół tak że szybka mogła by się wbić w oko co by jeszcze pogorszyło sprawę. Tydzień temu znalazłem w komisie za 50zł orginały, kupiłem i przetrzymały dwa przeładowania magazynka(nie żebym się wyżywał, ale wolałem sprawdzić). Jaki z tego wniosek? Chińskie okulary są przeznaczone do koszenia trawy. A jeśli znajdzie się jakiś idiota który kupi A.C.M to pozdrawiam. Proponuję podpiąć tego posta w tym dziale. Może skończą się głupie pytania na ten sam temat co 2 dni. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 A darksoviet ma swój wyczekiwany przykład... Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted January 24, 2011 Report Share Posted January 24, 2011 Wreszcie! Kazik_Nysa, dziękuję, już byłem bliski kupienia tych gogli tylko żeby udowodnić, że to syf. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts