marekvip10 Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 panowie chciał bym malować repliki potrzebny jest do tego jakiś mega drogi sprzęt Quote Link to post Share on other sites
eMBeKa93 Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Tak. Pędzle z końskiego włosia potrafią być drogie. Dla amatorki wystarczy spray :) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 wystarczy, że umiesz dobrać kolory szpraja i będziemy malować, jak to mówili w pewnej jednostce. Tylko najpierw poćwicz. No i oczywiście efekt na początek dobry, ale z profesjonalnym malowaniem wspólnego to ma niewiele. Z AnRem się dogadaj, widziałem jego efekty na żywo i na zdjęciach - kosmos. ;) Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Ja bym chciał żebyś zaczął pisać zgodnie z zasadami interpunkcji. Nie wiem czemu ludzie Tobie odpisują skoro złożyłeś zdanie oznajmujące. :zastanawia: Chciałbym również żebyś przestał co chwila zakładać kolejne bezsensowne tematy. Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Powinienes poszukac. Leniu. Było milion razy. Na początek proponuję wycinanki. -.- Quote Link to post Share on other sites
Reset Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 http://www.casg.pl/cat-pol-1214553955-Uslugi-i-eksploatacja-Malowanie-replik.html Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Dobry słownik. Jak już nauczysz się całości, ze stron zrobisz szablony do malowania. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts