Guest bralisto Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 reklamacji nie przyjmuje. proszę odpowiadać z sęsem . broń boże sprężynowe. jeśli to będzie gg to jakiś dośc fajny z blow-backiem.tak samo z co2 (które jak najbardziej popieram)full metal . co2 też z blow backiem. wszystko full metal. Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Mógłbyś napisać po polsku? Wybacz, ale nie zrozumiałem ani słowa z Twojej wypowiedzi. Pozdrawiam i życzę miłych lekcji gramatyki języka polskiego. Link to post Share on other sites
durrr Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 ?? :bialaflaga: nie KPW po jakiemu to?? Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Zapomniałem, seba , że nie powinniśmy pisać tych postów, bo zaraz zostaniemy zjechani od dzieci z APS-ami z ebb albo elektrycznym blow backiem :hahaha: Link to post Share on other sites
mikunda Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Czym u licha jest broń "poboczna"? Polecał bym też pisać po polsku, jak na razie nie da się tego zrozumieć. Link to post Share on other sites
predatorszarak Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Niby jak wrzucam na google tłumacza, jako "Wykryj język", to pokazuje, że to Polski... No, ale to w końcu tylko strona internetowa, może popełniać błędy. Link to post Share on other sites
Graven Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 (edited) Postaram sie to przetlumaczyc... "reklamacji nie przyjmuje. proszę odpowiadać z sęsem . broń boże sprężynowe (Nie chce sprezynowego). jeśli to będzie gg to jakiś dośc fajny z blow-backiem (Najlepiej gaziak, z Blow-backiem) .tak samo z co2 (które jak najbardziej popieram) (Moze byc tez na CO2, ktore lubie) full metal (full metal). co2 też z blow backiem (jak bedzie na CO2 to tez ma byc z Blow-backiem). wszystko full metal (wszystko full metal)." Pogrubione to moje tlumaczenie, Pozdrawiam, G^. Edited January 16, 2011 by Graven Link to post Share on other sites
Moris Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 @Graven: Jeszcze temat przydałoby się przetłumaczyć :D Link to post Share on other sites
camus18 Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 nie widzicie Panowie że to jest zwykła prowokacja? ... Link to post Share on other sites
Laokoon Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 @camus18: oby. Chcę wierzyć, że to prowokacja. Link to post Share on other sites
1beduin Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 bralista a jak byś tak na początek (taka gra wstępna) "cześć", "dzień dobry", czy chociażby "pocałujcie mnie w du...." To może by się lepiej rozmowa kleiła Link to post Share on other sites
Recommended Posts