tattoo.tb Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 (edited) Witam, ja pisze z pytankiem o co chodzi z blokadą mechaniczną na tryb AUTO w karabinie snajperskim? I w jaki sposób to zrobić? Sorry, za takie pytanko jak trochę dziwne ale przeczytałem tutaj gdzieś na Forum jakiś regulamin ze strzelanki. Jak ten temat podobny był to proszę usunąć. Z góry dziękuje Tattoo.tb. Edited January 17, 2011 by tattoo.tb Quote Link to post Share on other sites
eNdo Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 No to sobie wyimaginuj jak dostajesz 500-600 fps serią po papce... Quote Link to post Share on other sites
kolczykk0 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Koledze chyba bardziej chodziło o zablokowanie trybu auto, niż o zablokowanie NA trybie auto. W SR25 masz chyba wycięcie w selektorze ognia. Możesz to wycięcie czymś zakleić, żeby bezpiecznik nie przesuwał się na pozycję auto. Quote Link to post Share on other sites
szmerglu Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 Wystarczy wymienić na standardowy "eMkowy" i już nie będzie wycięcia, przez co zblokuje go mechanicznie. Są tez różne układy elektroniczne, które mogą blokować tryb auto. Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted January 18, 2011 Report Share Posted January 18, 2011 ja bym postarał się spsuc trochę ten układ, żeby ciągle stał na semi. W v3 to pestka :cool: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts