torus13 Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Witam mam taki problem moja cyma 0.28 tactical przestała strzelać tzn wszystko działa ale tak jakby kulki sie zacinały strzelałem i przestał wyciągniełem magazynek kulka sie zablokowała wyciąłem ją druga kulka siedziała w lufie wsadziłem wycior wyleciała wsadzam maga kręce i nie strzela znowu wyciagnełem maga i było to samo wyciągnelem te kulki wsadziłem kulke do lufy przejechałem wyciorem i na końcu (tam gdzie juz sie wsadza maga) musiałem mocniej popchać zeby wyszło co może być tego powodem? Quote Link to post Share on other sites
eNdo Posted January 22, 2011 Report Share Posted January 22, 2011 Sprawdź czy komora HopUp jest w porządku Quote Link to post Share on other sites
torus13 Posted January 22, 2011 Author Report Share Posted January 22, 2011 (edited) już wiem co sie stało jakiś kawałek papierka sie znalazł tam i to było powodem wątek do usunięcia Edited January 22, 2011 by torus13 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts