klintwestwoood Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Witam Czy ktoś spotkał się z firmą Dominator? http://allegro.pl/kurtka-parka-ecwcs-dominator-3w1-xxl-gratis-29-zl-i1424466696.html Czy warto się w ogóle tym zainteresować czy jest to raczej szajs typu heikona? Pozdrawwiam Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 Membrana poliuretanowa, zapewne o parametrach worka foliowego. Jak znam życie to te kurtki są szyte w tej samej fabryce co helikonowskie. BTW. W tej cenie spokojnie idzie dostać nowy/używany w bdb stanie kontrakt. Quote Link to post Share on other sites
klintwestwoood Posted January 26, 2011 Author Report Share Posted January 26, 2011 A czy można kontrakt używany kupić w jakimś innym miejscu niż allegro? Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 BTW. W tej cenie spokojnie idzie dostać nowy/używany w bdb stanie kontrakt. Nieprawda. Tutaj masz podpinkę-polar! :P Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted January 26, 2011 Report Share Posted January 26, 2011 A czy można kontrakt używany kupić w jakimś innym miejscu niż allegro? W demobilach przeróżnych, ale ceny są wyższe. Nieprawda. Tutaj masz podpinkę-polar! :P Nic tylko brać chinola :-D Quote Link to post Share on other sites
keske Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 używam jej od tej zimy i jestem zadowolony,jest stosunkowo ciepła-ale nie przesadnie,całkiem nieźle wykonana,wody jeszcze nie puściła,ma podklejane szwy-nie mam porównania więc nie wiem jak się ma do innych produktów Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Ciepły to tu może być jedynie ten polarek a nie kurtka z membraną, która izoluje od wiatru i wody... Quote Link to post Share on other sites
klintwestwoood Posted January 30, 2011 Author Report Share Posted January 30, 2011 a czy kurtki typu ecwcs nadają się na narty? Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted January 30, 2011 Report Share Posted January 30, 2011 Tak kurtki typu ECWCS i spodnie od nich nadają sie na narty i snowboard. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts