Hagen Posted February 11, 2005 Author Report Share Posted February 11, 2005 a co mozna zrobic zeby 800 nie parowaly?? kotre gogle byscie polecali?? chodzi mi zeby jak najmniej parowaly p.s. a o co chodzi z tymi klasami optycznymi bo przy 500 widzialem 2 klase o co w tym chodzi?? Quote Link to post Share on other sites
Gorbacz Posted February 11, 2005 Report Share Posted February 11, 2005 "Nie ma gogli nie parujących, są tylko mniej parujące".... generalnie poziom parowania gogli jest proporcjonalny do zapocenia twarzy, warunków atmosferycznych. Pomaga pryskanie gogli antifogiem (niektórzy psiakają się też AF po pysku). Oczywiście są gogle bardziej parujące z natury (SWD) i mniej parujące (Bolle, Uvex). Klasami 500k się nie przejmuj tak długo jak są to x500 Tactical a nie różowe narciarskie. Quote Link to post Share on other sites
Hagen Posted February 11, 2005 Author Report Share Posted February 11, 2005 no ok a jaki model polecasz??taki najmniej parujacy :wink: Quote Link to post Share on other sites
T.J. Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Bole Chronosoft - wie ktoś coś może z autopsji o tym modelu, bo nie miałem z nim dotąd styczności? :? Quote Link to post Share on other sites
Gorbacz Posted February 21, 2005 Report Share Posted February 21, 2005 Pytałem o nie kiedyś w Polonusie - powiedzieli mi że są podobne do x500 ale szybka jest na fest i nie można jej wymieniać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts