zizu911 Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Witam. Jestem początkującym snajperem ASG i chciałbym się czegoś dowiedziec o taktyce dla snajperów (koordynacja, przemieszczanie się etc.) Mam już kilka prac o taktyce ASG ale w żadnej z nich wątek snajpera nie jest szczegółowo omawiany co bardzo mnie martwi. :( Mam nadzieję że pomożecie. Z góry dziękuję. P.S Jestem tu nowy więc proszę nie krytykujcie mnie jezeli coś źle zrobię lub czegoś nie będę wiedział. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 a na czym polega to Twoje bycie snajperem? Bo masz replikę, w której nie ma trybu auto, bo napęd jest sprężynowy? Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 (edited) Zacznijmy od tego, że jesteś snajperem bez snajperki... (...) Za replikę snajperską uważać będziemy asg o osiągach umożliwiających pełnienie funkcji snajpera lub strzelca wyborowego w realiach rozgrywki airsoftowej. W praktyce oznacza to bardzo dużą prędkość wylotową oraz bardzo wysoką celność. Ponieważ większość replik można w jakiś sposób upgradować, dodatkowe kryteria to: upgrade musi być ekstremalny tj. co najmniej do 520fps na kulce 0.20g, (...) Poczytaj ten dział: http://forum.wmasg.pl/index.php?/forum/33-snajperzy-i-kamuflaz/ Jest tam nawet temat o tym, jak radzić sobie ze słabą repliką... Poszukaj, a znajdziesz! Edited January 28, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts