AdameKOSW Posted January 31, 2011 Report Share Posted January 31, 2011 Witam, którą replikę wybrać? Mam na oku KWA 2 gen oraz Calssic Army - tej generacji co ma springa 120, 400fps w stocku :) Quote Link to post Share on other sites
Reset Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Bebechy przemawiają za KWA Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 A wizualnie która ładniej się prezentuje? Widziałeś na żywo obie repliki? Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 Jeszcze taki typ; emka SRC, co wy na to? Quote Link to post Share on other sites
malacz Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 KWA, na SRC nawet nie patrz. Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 Dobra ludzie bo mętlik już w głowie. CA (najnowsza wersja 400fps), KWA (USA, LMT???), G&P? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Jak masz szmalec na G&P to nawet się nie zastanawiaj tylko bierz. Naprawdę dobre osiągi w stocku, bajecznie prosty tuning, świetne wykonanie. Quote Link to post Share on other sites
Company Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 KWA , tylko KWA ;) Najlepsze Bebechy na rynku , CA w stocku nawet nie umywa się do KWA ;) Mam obie repliki do porównania ... Quote Link to post Share on other sites
Marcinek83 Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) KWA, na SRC nawet nie patrz. Myśl co piszesz. SRC wprowadziło jakiś czas temu 3 generację, jest na co popatrzeć a bebechy z tego co czytałem są wyśmienite. http://www.starrainbow.com.tw/sr4a1c_III.htm KWA , tylko KWA ;) Najlepsze Bebechy na rynku , CA w stocku nawet nie umywa się do KWA ;) Mam obie repliki do porównania ... Skąd wiesz? Bo przeczytałeś opis w sklepie? Edited February 27, 2011 by Marcinek83 Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted February 27, 2011 Author Report Share Posted February 27, 2011 Marcinek, np ta emka : http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/sr4a3_src_gen_iii-2146.html To to jest z tej generacji co ty piszesz? Quote Link to post Share on other sites
Company Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Skąd wiesz? Bo przeczytałeś opis w sklepie? Następnym razem czytaj do końca post :icon_biggrin: "Mam obie repliki do porównania ... " Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts