Kuba_1995 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Wtam. Mam problem kupiłem nową replike G&G - GR16 Carbine - Eco. Version naładowałem baterie 8.4 na drugi dzień strzeliłem z niej ,,na pusto,, dwa razy a za trzecim replika przestała wydawać odgłos strzału tylko takie dziwne stukanie kiedy naciskam spust . Próbowałem podociskać kable ale to nic nie dało zmienialem tryb ognia próbowałem z magazynkiem i bez cały czas to samo . Co mam robić ? Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 A powiedz czym ładowałeś bateryjkę? Jeśli tym czymś, co było gratis - jak długo? Śruba silnika może być za mocno skręcona. Tzn. to może być milion rzeczy, ale takie coś szybko sprawdzisz sam. Sprawdź, czy śrubka przytrzymująca klapkę chwytu pistoletowego nie jest za mocno dokręcona. Quote Link to post Share on other sites
Kuba_1995 Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 (edited) No dostałem taką ładowarkę gratis no i załadowałem nią przez 7 godzin . Nie znam się na tym za bardzo bo to mój pierwszy AEG wiec boje się sam coś ruszać , i che się dowiedzieć czy to coś powarznego i czy dawać do gwarancii. A ta klapa to gdzie dokładnie jest i jak sprawdzić czy jest za mocno dokręcona ? Edited February 3, 2011 by Kuba_1995 Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted February 3, 2011 Report Share Posted February 3, 2011 Kuba.. to chwyt pistoletowy i pod nim masz ( tak rączka co trzymasz ją ręką, nadgarstkiem) pod nią w środku jest śruba. Quote Link to post Share on other sites
Kuba_1995 Posted February 3, 2011 Author Report Share Posted February 3, 2011 A to go próbowałem kręcić w jedną i drugą strone i nic . A jak włorzyłem batke to ten odgłos tylko jak by coś w środku stukało a po kilku naciśnięciach batka sie lekko nagrzewa Quote Link to post Share on other sites
Holgin Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Bateria może być za słaba. Jeśli jesteś w stanie, postaraj się ustawić śrubę, którą kręciłeś mniej więcej tak jak była i spróbuj pożyczyć od kogoś na chwilę chociaż sprawdzoną baterię i wtedy zobacz czy wystrzeli. Quote Link to post Share on other sites
Kuba_1995 Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Dzięki właśnie taki miałem zamiar . Dzisiaj przyjdzie do mnie kolega z swoją batką i sprawdzę czy działa , czy to wina batki czy repliki . Quote Link to post Share on other sites
Kuba_1995 Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Niestety to nic nie pomogło dalej jest tak samo .... Quote Link to post Share on other sites
Gilmour Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Skoro kupiłeś nową to masz gwarancję. Dzwoń, wysyłaj i tyle. Quote Link to post Share on other sites
Kuba_1995 Posted February 5, 2011 Author Report Share Posted February 5, 2011 Właśnie tak zrobię. Dzięki wam wszystkim za pomoc . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts