BoskyZAQ Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Jaką polecacie Replike(sprężyna) do 100zł?? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Glock 17 od STTI&SRC - dobrze leży w dłoni i dobrze się z niego strzela. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Nie no daj spokój. Klamka, w dodatku sprężynowa nie nada się na początek. Zwłaszcza, jeśli ma kasę na coś sporo lepszego. Do autora - mając 100 złotych najlepszy zakup co możesz zrobić to strzelby firmy GA: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=76&products_id=580 http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=76&products_id=574 Do nich kulki 0,25g. Zasięg całkowity tych replik oscyluje w okolicach 45-50 metrów, a to naprawdę sporo jak na repliki w tej cenie (podobnie zresztą jak DE i AGM). Ewentualnie gaziak od STTI, ale wtedy musisz liczyć się z kosztami gazu. Sprężynowych pistoletów nie warto. Mają mniej niż 200 FPS i zasięg około 20 metrów, a to zdecydowanie zbyt mało, żeby móc się w ASG pobawić. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Napisał "jaką polecacie" :D To mu taką poleciłem, bo nie sprecyzował bardziej. Przecież ten glock kosztuje 80-85zł, to wcale, aż taki zły nie jest :) Quote Link to post Share on other sites
Olek96 Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 Skoro do stu, to może Colt 1911-A1 H.P.A od KWC? wykonanie w miarę OK, licencja Colta, no i 260 fps, czyli nie najgorzej. Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 (edited) Znam tego Glocka, bo mam go w sklepie, w którym pracuję. I uwierz mi, że nie umywa się do tych strzelb ;). Podobnie zresztą jak Colt od HPA / KWC. Pistolety sprężynowe mają znacznie mniejszy zasięg od większości shotgunów. Nic lepszego (pod względem zasięgu) od shotgunów z GA (no i może tych nowych "BISON") nie dostanie w tej cenie. PS: Ta licencja Colta powoduje, że rzeczywista cena repliki jest zawyżona o około 30-50%. Do 100 złotych da radę znaleźć w miarę fajny pistolet gazowy więc polecanie sprężynowych pistoletów wg mnie mija się z celem. Edited February 5, 2011 by LogaN Quote Link to post Share on other sites
hokager Posted February 6, 2011 Report Share Posted February 6, 2011 Poszukaj sobie shotgunów firmy bison, są to bardzo dobre repliki tutaj masz link Bison Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts