jozio_pl Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Witam mam pytanie czy jak bym kubił m4 http://www.taniemilitaria.pl/sklep/product_info.php?cPath=49_34&products_id=36 i potem dokupywał body,tłoki,sprężyny itp. czy to się nada?? :maniak_usmiech: jak pomyliłem działy do z góry przepraszam :excl: Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 To się nie opłaci, musiałbyś wymienić cały gb v2 a jak kupisz to nie będzie pasował, bo to jest SHIT nie replika. Jak wsadzisz mocniejszą sprężynę to zjedziesz wszystkie zębatki bo są plastikowe. Kup cm.028. z Taiwangun.com Link to post Share on other sites
jozio_pl Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 Ale właśnie chodzi o to że nie chce AK tylko M4 jak macie jakieś namiary na karabin tylko tak do 450zł Link to post Share on other sites
you-dash Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Najlepiej jak byś kupił używkę Mki JG 3 gen, kumpel ma taką w wersji CQB do sprzedania po lekkim tuningu więc jak coś to pisz. Ewentualnie poszukaj używanych emek boyi. Link to post Share on other sites
jozio_pl Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 Spróbuje poszukać ale jak coś znajdziecie to pisać na PW i nie szukam do CQB Link to post Share on other sites
arend Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 Zgadnij dlaczego Blacha na filmiku ne mówi nic o tej "replice", bo nie może powiedzieć złych rzeczy a nic dobrego się o niej powiedzieć nieda. Wkładać w nioą nic też niema sensu bo body nie wytrzyma mic ciekawszego nią ten pseudo v2. Do 450 PLN ciężko o dobrą emkę. Poszukaj czegoś ze stajni jg (ale nie spodziewaj się rewelacji). Może gdzieś się uda wyhaczyć repliki Krakmanów brandowane logiem P&J. Jeżeli w grę wchodzi coś poza emką rozważ też serię g36 jg. Link to post Share on other sites
jozio_pl Posted February 11, 2011 Author Report Share Posted February 11, 2011 Miałem G36 i nie byłem z niej zachwycony mam teraz MP5SD6 JG chce ją sprzedać i właśnie kupić jakąś emke Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 miałeś replikę G36, czy zabawkę za 200 zł o kształcie g36? Bo to różnica. Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted February 11, 2011 Report Share Posted February 11, 2011 (edited) Lesio ma rację. Arend dobrze mówi, sam mam m16 p&j i jestem zadowolony. Powracając do g36 możliwe że miałeś jakiegoś z tanichmilitari tzn. full plastic dlatego nie byłeś zadowolony. Jak koniecznie chcesz m4/m16 to szukaj p&j w komisie. Edited February 11, 2011 by Ghost10 Link to post Share on other sites
Recommended Posts