revolta017 Posted February 12, 2011 Report Share Posted February 12, 2011 witam. mam na oku mp5-ke i mam kilka pytań. gdzie się bateria znajduje ? w kolbie czy w przednim uchwycie ? ponieważ zamierzam kupić uchwyt z latarką a z tego co kiedyś ktoś napisał podobno jest problem z domknięciem uchwytu jeśli się znajduje latarka i bateria w nim. i tak na marginesie. co sądzicie o tej replice ;) Quote Link to post Share on other sites
Szabla95 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Bateria chyba jest w kolbie, large nie wejdzie do chwytu. Nie wiem nic o tej replice, ale myślę, że coś na forum o niej jest napisane ;) Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Bardzo dobra replika. Quote Link to post Share on other sites
revolta017 Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 (edited) no to poluje na nią ;) mozecie mi jeszcze powiedzieć czy orientujecie się jaki kolimator jest na ZDJĘCIU ? i jeszcze pytanko. czy gdy kupie uchwyt z latarką to podejdzie mi tłumik ? Edited February 13, 2011 by revolta017 Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 i jeszcze pytanko. czy gdy kupie uchwyt z latarką to podejdzie mi tłumik ? Musisz miec przejsciowke. no to poluje na nią ;) mozecie mi jeszcze powiedzieć czy orientujecie się jaki kolimator jest na ZDJĘCIU ? Przykro mi,ale nie mam pojecia jaki to kolimator. Quote Link to post Share on other sites
revolta017 Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 ok czyli dochodzi przejściówka. dzięki wielkie za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Jak zamontujesz TLFa to tłumika dużej średnicy nie zamontujesz ale nie będzie problemu z dobraniem pasującego. Przejściówki NIE potrzebujesz, ta replika ma gwint na tłumik zabezpieczony zaślepką (moletowany pierścień na urządzeniu wylotowym widoczny na zdjęciu). Quote Link to post Share on other sites
revolta017 Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 a jest. faktycznie widać ją. więc odpowiedni tłumik podejdzie bez problemu tak? ;D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts