AlexXx Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Witam, Jaka gumka HU Guardera (czarna czy bezbarwna) najlepiej pasowałaby do CM.048? I czy warto w ogóle ją montować? Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Za leniwy jesteś nawet żeby przeczytać opisy z taiwana? (Z kąd za pewne kupiłeś replikę i z kąd zamierzasz dokonać zakupu) Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Kup gumkę Systema Energy :) Quote Link to post Share on other sites
AlexXx Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 Za leniwy jesteś nawet żeby przeczytać opisy z taiwana? (Z kąd za pewne kupiłeś replikę i z kąd zamierzasz dokonać zakupu) Nie, nie jestem za leniwy. Po prostu chciałem zasięgnąć porady, która gumka wydaje się być lepsza do tego modelu. Nie oceniaj innych pochopnie bo jak na razie się ośmieszasz głównie swoją "otograwią"... Quote Link to post Share on other sites
zaki123 Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 a ja rozumiem człowieka. po przeliczeniu tych fps co ma 048m otrzymamy ok 125m/s. na przeźroczystej jest napisane do 120 a na czarnej od 130. ja bym wziął czarną jeśli już musiałbym, ale ogólnie to raczej systeme :cool: Quote Link to post Share on other sites
sakamuto22 Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Jestem za czarną! u mnie przy 400 biała za mocno podkręcała. A jak jest za miękka to za bardzo podkręca, nie? :D Quote Link to post Share on other sites
AlexXx Posted February 16, 2011 Author Report Share Posted February 16, 2011 Ok, dzięki chłopaki. Chyba jednak wezmę czarną, albo rzeczywiście zainwestuję w Systemę. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 bo do białego guardera nie należy montować dystansera z zestawu. W ogóle czarny guarder... hmm raczej do czegoś pod 600fps jesli już (jestem zwolennikiem miękkich gumek, bardziej miękkich niż radzą sklepy). A i tak systema rox :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts