Dudek Javny Posted February 19, 2011 Report Share Posted February 19, 2011 Galil ARM ICS. Łącznik magów FAB Defense. Zawieszenie IDF produkcji israeli-weapons. Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted September 26, 2011 Author Report Share Posted September 26, 2011 Wywaliłem drewniany handguard oraz dwójnóg. Wstawiłem na to miejsce szyny firmy UTG. Uploaded with ImageShack.us Quote Link to post Share on other sites
Dudek Javny Posted October 27, 2011 Author Report Share Posted October 27, 2011 Doszło kilka bezużytecznych dodatków na szynkę risa: Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted December 16, 2011 Report Share Posted December 16, 2011 Galil SAR King Arms. Wymienione: Kolba z obsadą na oryginał-Standardowa z repliki miała zły kształt, zły wzór, zły luz....była zła. Przyrządy do nocnego strzelania na oryginał- Standardowych nie było, jakieś złe kropki na widok których śmiać się chciało. Muszka na oryginał. Front grip zastąpiony oszynowaniem firmy midwest industries. Spełnia swoją funkcję, montowane do lufy- zero luzu(ponieważ to oryginał) Górna szyna nie zagospodarowana ze względu na to, że czeka na meprolight mepro 21. Okładki na szyny Troy industries- oryginał. Kopia Latarki M900B Wydmuszka PEQ-15? Wygląda to na razie tak: Z góry przepraszam ale robione mikrofalówką made in china. Quote Link to post Share on other sites
0wn Posted September 18, 2012 Report Share Posted September 18, 2012 Trochę się zmieniło............................ Quote Link to post Share on other sites
Miszak Posted December 28, 2012 Report Share Posted December 28, 2012 (edited) Uploaded with ImageShack.us Galil ICS W środku: -bore up systemy -Guarder m140 -precka Guarder 509 6.02 -silnik ICS Turbo Chwyt zabejcowany, Malowanie- własna twórczość, Eotech od Lesia, batkę wyciągnąłem na kolbę bo kobyła 6000maH nijak nie zmieści się pod dekiel. Edited December 28, 2012 by Miszak Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts