Guest Brit Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Witam. http://forums.airsoftmechanics.com/index.php?topic=1320.0 czy jest na sali elektronik na tyle zdolny, że dałby radę coś takiego zmontować? w skrócie: (poza oczywistymi oczywistościami typu mosfet i profity wynikające z niego) *układ elektroniczny, który za każdym, nawet najkrótszym, naciśnięciem spustu dokona pełnego cyklu - strzału (nic nowego) *układ opierający się na zmodyfikowanej komorze HU (z lampką i czujnikiem), uniemożliwiający strzał "na pusto" *działający bolt catch (w replikach np. M4/M16), lub wymóg odciągnięcia suwadła po opróżnieniu starego magazynka i wsadzeniu nowego (repliki broni z rodziny AK) Proszę o nieumieszczanie tutaj postów typu "fajne"/"niefajne"/"kup PTW"/"a ja lubię strzelać na pusto, bo można kogoś przestraszyć" Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Była na wmasg soba oferująca takie usługi i klienci byli zadowoleni. Poszukaj w starych wątkach :D Quote Link to post Share on other sites
W2o Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 @ Brit Jak znajdziesz, podaj link, też szukam i znaleźć nie mogę.... Quote Link to post Share on other sites
Bojeq Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Ten temat o którym mowa zniknął. Odpisałem w nim teraz przeszukuje tematy z moimi postami i takowego niema. W takim razie może autor się zgłosi :) Quote Link to post Share on other sites
Mr Willson Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Tego maniaka szukacie: http://wmasg.pl/pl/profil/show/19520 Quote Link to post Share on other sites
Guest Brit Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Zasada jest inna, tam jest głównie przerobienie magazynków, tu komory HU. Niemniej pomysł pierwsza klasa, dzięki za wskazówkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts