Ivo_Meleskevic Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Witam. Posiadam replikę M14 Sopmod Aresa. Coś stało się z popychaczem dyszy i mam problem, bo magicy mi rzekli, że jest niestandardowy. Moje pytania sa takie: 1. Czy ktoś miał z tym problem? 2. Jak go rozwiązał? 3. Jaki popychacz pasuje do tego? Na forach zagranicznych spotkałem się z informacją, że to dość częste w tych replikach. AAAA.. I posiadam nowa wersję z GB v.7 Z góry dziękuje za pomoc Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Bez fotek ciężko będzie coś dobrać czy ocenić. Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 fotki bedą jutro, jak replika wróci od magików Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted February 23, 2011 Author Report Share Posted February 23, 2011 zdjęcie: https://picasaweb.google.com/lh/photo/ygwmxeuyj6HaQh1sAqQ30w?feat=directlink Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 A co z nim jest nie tak? i jakie objawy są? może udało by się przerobić popychacz od M14 TM, trzeba by dorobić zaczep do sprężynki. Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted February 23, 2011 Author Report Share Posted February 23, 2011 (edited) Ogólnie już w porządku, Po prostu zawadzała o niego jedna z zębatek i go wykrzywiła, co powodowało podawanie co 2-3 kulki. Jakimś cudem powrócił do "prostoty" i na razie bangla. Ale z zamówieniem nowego jest problem. Edited February 23, 2011 by Ivo_Meleskevic Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted August 31, 2011 Author Report Share Posted August 31, 2011 Problem powrócił :( Niestety chyba żaden ze sklepów nie podejmie się naprawy:( Może ktoś się skusi na nowe wyzwanie??? :) Opiszę jeszcze co się dzieje: -nie podaje wszystkich kulek (aktualnie używam kulek KSC 0,25 - na nich jeszcze jako tako, np na MadBullach co 3-4 strzał podaje. Magi 1- Oryginał Ares, 2 Low TM) - Różnice w zasięgu kulek (raz poniesie dobrze raz dużo mniejsza odległość) - dysza raz robi pełny cykl, drugim razem zatrzymuje się na środku rurki dosyłającej kulki Pozdr. Ivo M Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted August 31, 2011 Report Share Posted August 31, 2011 A pytałeś wszystkie sklepy? Nie kojarzę, abym dostał mail'a od Ciebie. ;) Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted September 1, 2011 Author Report Share Posted September 1, 2011 Powiem tak: Zapytałem sie we wszystkich 3 sklepach w których robię i robiłem zakupy i w kilku następnych. Podaj adres sklepu na pw, to zobacze, czy do Twojego pisałem :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts