Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Ja osobiście posiadam cm 0.42 i uważam że jest to b. dobry wybór, lecz jak ja kupiłem swoja replikę na rynku jeszcze 0.48 nie było. Przyznam też że strasznie podrożały, ja swoją za 600 zł w tym samym sklepie zakupiłem.

@up wersja przedstawiona w linku słabo się prezentuje, lecz generalnie 42 nie przypominają mi plastików. Przesadzasz ;)

Edited by harasim

Ja osobiście posiadam cm 0.42 i uważam że jest to b. dobry wybór, lecz jak ja kupiłem swoja replikę na rynku jeszcze 0.48 nie było. Przyznam też że strasznie podrożały, ja swoją za 600 zł w tym samym sklepie zakupiłem.

@up wersja przedstawiona w linku słabo się prezentuje, lecz generalnie 42 nie przypominają mi plastików. Przesadzasz ;)

kolega dał wyżej zdjęcie więc porównaj , cm.042 przecież wygląda jak plastik fantastik

nie ma co się równać z wyglądu z cm.48

Ludzie ale ogarnijcie że nie napisałem nigdzie ze cm 0.42 jest lepsze, ani nic w tym stylu. Po prostu 42 posiadam a nie miałem żadnych doświadczeń z 48. Przyznaje że 48 zdecydowanie lepsza, również przyznałem że ta wersja 42 słabo się prezentuje. Nie rozumiem tej "nagonki". Zresztą wersja "real wood" 42 wygląda paskudnie-przyznaje[już po raz 3 ;P] Posiadam inną wersje tej repliki^^. Za tą cenę jak najbardziej cm 48.

Edited by harasim