Kuba Posted September 14, 2006 Report Share Posted September 14, 2006 Różnica (w stocku) po zmianie jest dostrzegalna. Natomiast nie chcę się posługiwać wartościami mierzalnymi, bo tych nie sprawdzałem. Quote Link to post Share on other sites
Kmieciu4eveR Posted September 15, 2006 Report Share Posted September 15, 2006 W kwesti długości lufy i pojemności cylindra - Do FN P90 z 350fps (cylinder stockowy) wsadziłem z ciekawości lufę od M15 Rifle (509mm). Rezultat: 390 fps. Niedługo zamierzam sprawdzić, co się stanie gdy do MP5K zamontuje się cylinder typ0. Quote Link to post Share on other sites
Bloody Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Nie wiece moze jaka jest kompatybilność z magazynkami z innych firm? Słyszałem ze np. magazynek z Cymy nie pasuje do broni z TM. Na taiwangunie jest jednak możliwośc kupienia magazynku metalowego na 600, pytanie tylko czy to coś pasuje to bety z TM? Quote Link to post Share on other sites
SHOGUN_YAMATO Posted October 13, 2006 Report Share Posted October 13, 2006 A to dziwne go ba pokowałem do swojej Bety naprawdę różne magi (STAR, CA, TM i Cyma) i z żadym nie miałem problemów :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts