Malyy Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 To jest gówno, nie nakolanniki. Naprawdę żal Ci 15 zł, by kupić bijansy, które są milion razy lepsze?"quote] Wiesz może i jestem głupi. ale tak : gun za 75 zł. mundur cały 35 zł. nakolanniki minimum 30 zł i sie uzbiera takze w tym momecie 15zł w ta a w tą dla mnie coś znaczą Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 028 ma od 360 - 380 fps więc troszkę za dużo jak na budynki. Najlepiej jednak jak swój konkretny egzemplarz sprawdzisz na chrono. Co do CQB - zależy jak często będziesz się w to bawił a jak często w zieloną. Jak przewaga CQB to może warto będzie zmienić sprężynę i mieć mniej niż 350 ? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Z reguły mają one ponad 350fps, także raczej nie bardzo. Quote Link to post Share on other sites
Guest HapTI Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 cm 028 często mają ~400FPS. Zależy z kim będziesz grał. Quote Link to post Share on other sites
Malyy Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 a ACM Long 003 - schotgun pisze na taiwanie ze ma 300fps. czy nie zrobie tym krzywdy kolegom w budynku? Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Jest napisane. Nie nie zrobisz. Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Debil nawet mając 200fps pouszkadza kolegów. Jeżeli nie jesteś debilem to nie powinno być problemu. Quote Link to post Share on other sites
Malyy Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 :) mysle ze nie zrobie ale wiesz wole miec pewnosc przed zakupem :) zreszta debil by sie nie pytal o zdorwie kolegow ;P Quote Link to post Share on other sites
Tomjech Posted February 23, 2011 Author Report Share Posted February 23, 2011 A co z tym pistoletem albo tanim maszinpistolem? Polecacie coś? Quote Link to post Share on other sites
Malyy Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 (edited) a ja mam pytanie. jesli kupil bym 300fps schootgun to czy moglbym dorownac ludzia z elektrykami? ( w sensie czy moglbym sie z nimi strzelac ) Edited February 23, 2011 by Malyy Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 a ja mam pytanie. jesli kupil bym 300fps schootgun to czy moglbym dorownac ludzia z elektrykami? ( w sensie czy moglbym sie z nimi strzelac ) Jak najbardziej. Tyle że nie mogąc wywalić w sekundę kilkunastu kulek, będziesz to musiał rekompensować lepszą taktyką. Co na zdrowie Ci wyjdzie. @Tomjech a jakieś kwoty bazowe ? Bo wybór jest szeroki, a pojecie "tani" bardzo względne. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 A co z tym pistoletem albo tanim maszinpistolem? Polecacie coś? hmmm ... może mp7 :D Na allegro były od 200zł chyba. Quote Link to post Share on other sites
Tomjech Posted February 23, 2011 Author Report Share Posted February 23, 2011 Hmm tak myślę że do 200 zł. Wiecie to musi być takie coś że jak będę miał CM.028 to załóżmy jak będzie mieszany teren (np.jadę na obóz ASG do Bornego-Sulinowa i tam jest mieszanka) to muszę mieć coś wygodnego i małego co będę mógł łatwo schować jak wyjdę na dwór :) A ten Glock cymy jest okey? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 (edited) Chodzi Ci o tego elektrycznego zapewne? Jeśli tak to ja Ci nie pomogę tutaj, ale forum na bank było o nim wspomniane, więc poszukaj :D Edited February 23, 2011 by Tomek_GGRS Quote Link to post Share on other sites
Malyy Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 to sa obozy ASG? jestem zielony wiec nie wiem Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Tak, może tym trochę wyjaśnię - http://www.top.turystyka.pl/?s=oferta&id=512 Quote Link to post Share on other sites
Tomjech Posted February 24, 2011 Author Report Share Posted February 24, 2011 Jeszcze pytanko. Magazynki CM do AK-czów pasują do każdego modelu AK-47 cymy? Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 W niektórych trzeba podpiłować zaczep. Quote Link to post Share on other sites
Malyy Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Tak, może tym trochę wyjaśnię - http://www.top.turystyka.pl/?s=oferta&id=512 a ceny takiego obozu jakie sa? bo tu nigdzie nie widze Xp Quote Link to post Share on other sites
tattoo.tb Posted March 31, 2011 Report Share Posted March 31, 2011 Witam, chyba w dobrym dziale napisałem ale dobra przejdźmy do rzeczy. Mam pytanie o ładownice a konkretnie ładownice jakiekolwiek albo może od jakiegoś innego modelu do magazynków MB-01 [L96] ?? A pytam dlatego że szukałem i szukałem... i nigdzie nie dostałem odpowiedzi w czym mógłbym przenosić te oto magazynki. Chciałbym je podczepić do pasu patrolowego : Pas Więc system molle. Z góry dziękuje za odp. Tattoo.tb Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts