AdameKOSW Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Witam, mam na oku replikę Cymy CM.040 . Nie dawno pozbyłem się CM.048M, stąd wiem iż bebechy mają takie same. Chciałem Emkę, ale jednak gb v3 rządzi :P Myślałem aby na start wymienić kilka części stockowych, tj : łożyska kulkowe SHS, dyszę uszczelnioną SHS, SP120 GUARDERA. Przy wymianie tych części zachowaną będę mieć gwarancję :) Do tego jeszcze kable na modelarski, deansy oraz gumkę HU GUARDERA oraz preckę tej samej firmy. Baterię to albo mocną 7,4 lub słabszą 11,1 LiPo. Macie jakieś sugestie? :) Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Przedwczoraj wsadziłem do niej gumke systemy. Guardera miałem przez pewien czas w emce, i na moje oko na systemie lata lepiej. Reszta full stock w oczekiwaniu na precke. Quote Link to post Share on other sites
konri8 Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Jeśli chodzi o lufę i gumkę, to bierz SYSTEME. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 mam lufe KM Heada i spisuje się Idealnie w parze z gumką systemy. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 22, 2011 Report Share Posted February 22, 2011 Używam precki systemy i gumkę guardera - jest super. Niedługa zmieniam gumkę na systemę energy - podobno jest lepsza :) Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted February 22, 2011 Author Report Share Posted February 22, 2011 A co do bebeszków powiecie? Zmieniać te łożyska oraz springa i dyszę? Jeszcze o zębatkach myślałem :) Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Tomek_GGRS Systema Energy jest o wiele lepsza od guardera. Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted February 23, 2011 Author Report Share Posted February 23, 2011 Z czarnym Guarderem miałem dobre doświadczenia. CO do bebechów, wypowie się ktoś czy zmieniać to co napisałem, czy nie? Quote Link to post Share on other sites
AdameKOSW Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 Dobra bo mi tu o lufach i gumeczkach tylko gadacie :) Wymieniać te podzespoły co wypisałem czy nie? :) I jaką batkę do tego/ 9,6 jakaś czy 7,4 lipola pokroju 5000 mAh 40-50C? :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts