Guest HapTI Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 (edited) Zatem jaki boczny gaziak, głównie do CQB (zatem 350FPS to maksymalny max). Podobają mi się praktycznie wszystkie bronie krótkie (poza "diglem" i rewolwerami). Najchętniej sporo metalu i obowiązkowo blow back. Na razie wpadł mi w oko gloczek KWA i m9 WE. Jakieś inne (najlepiej lepsze) propozycje? PS. Proszę o podawanie propozycji z linkami do sklepów :) Edited February 27, 2011 by HapTI Quote Link to post Share on other sites
yroli Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Glock od KWA dobry..poza tym jest mnóstwo tematów podobnych do twojego. Quote Link to post Share on other sites
Wilq_pl Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Pójdę dalej: Jest dużo TWOICH tematów podobnych do siebie. Niemal wszystkie potrzebne info już są na forum. Tak trudno poszukać zamiast śmiecić? A co do tematu Colt Tercel. Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted February 27, 2011 Report Share Posted February 27, 2011 Używki Marui. Nie ma lepszych klamek. Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Glocka jakiegoś : http://www.taiwangun.com/pistolety_gazowe/kp-03_od_kjw-1320.html Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Kiedy jakiś gracz poleca innemu graczowi badziewną klamkę to najwięcej na tym zyskuje... serwisant ;]. I dlatego się bardzo cieszę. Quote Link to post Share on other sites
Guest HapTI Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 @dexter A Ty co byś polecił? Ale nie jako serwisant ;) Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 z kwa to tylko klamke z seri NS2 (nowy system gazowy cos ala system7ksc...) ale najlepiej mauri używke Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 A widziałeś na oczy kolego to NS2? Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 (edited) @dexter A Ty co byś polecił? Ale nie jako serwisant ;) Oj, jak półtora roku jestem uzależniony od czytania tego forum, tak wiem że Dexter może Ci polecić jedną firmę. Podpowiedź: patrz opis Dextera. Edited February 28, 2011 by harasim Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted February 28, 2011 Report Share Posted February 28, 2011 Sam czekam na smg z ns2 i przeczytałem kilka forów na temat tego systemu kwa usa tez. z porównan wynika ze ze ns2 jest troche ulepszoną wersją 7... ale jesli jest opca kup TMa... opinie zagranicznych forow potwierdze jak bede miał w rekach mp7... (od casg zależy kiedy) Quote Link to post Share on other sites
Vintersky Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 NS2 i System7 w środku wygląda tak samo. Różnicę widziałem tylko raz - w użytym materiale, w tłoczysku. Ponadto - części zamienne pasują do obydwu systemów. Niebawem zobaczymy jak zbudowane są PTP - ponoć tam są największe różnice. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Skoro części zamienne pasują do obydwu systemów to gdzie różnica między System 7 a NS2? I czy ktokolwiek widział już na żywo, od środka replikę systemu NS2? Jest to jakakolwiek nowość czy bicia piany przez producenta? Quote Link to post Share on other sites
Vintersky Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Różnica polega na tym że nazwa "System7", która została wprowadzona na rynkach (po kolei) Japońskim, Tajwańskim, globalnym poza USA - jest już zajęta w Stanach Zjednoczonych (zarejestrowana). Tam nazwali to więc "New System 2", czyli "NS2". Jeżeli chodzi o nowości w tym systemie... cóż, ATP i PTP są stosunkowo świeże. MP7 i MP9 też nie jest stare. W dodatku teraz bodaj pojawiła się nawet nowa generacja PTP. Mimo wszystko raczej jest to nadużycie określenia "nowość". Quote Link to post Share on other sites
Widmo34 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 czili koniec koncow to 7 z inna nazwą co nie zmienia faktu iz tak jest napewno lepszy od starego systemu kwa Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Aaa czyli to jest zwyczajny znany nam jjuż system 7 pod inną nazwą. Zgadzam się, stary system KSC i KWA był średnio udany. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts