Maragaht Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Witam Krotko mówiąc to najbliższy post gdzie mogę pisać z takimi info. Po 1 to czy firma aps to 1 czy 2 klasa? Zamierzam kupic nowa bron http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/ask204p_full_metal_ebb_aps-2179.html odrazu muszę do niej nowy akumulator kupić wiec ok 580zl. Teraz tak czy możecie wypowiedzieć sie na temat tej firmy broni i jak sie strzela ?? Dlaczego ta ? po 1 chce BB system koniecznie po 2 jest tam gear v3 ( z tego co czytałem opłacalny bo grubszy i nie pęka przy semi auto) Planuje tez aby odrazu wymienili mi, może inaczej tutnig na lepszy fps pod warunkiem ze cena nie wyjdzie pow. 700zl Koniecznie zależy mi na opiniach w google nie znalazłem na temat tej broni zresztą nie wiem jak na prawdę nosi nazwę Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 ebb niestety jest nieudany. olej to i kup normalną replike, chyba ze chcesz mieć problemy. dobry akumulator to wazna rzecz ale dodatkowo jeszcze kasa na dobra ładowarkę sie przyda. Quote Link to post Share on other sites
Maragaht Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 ebb niestety jest nieudany. olej to i kup normalną replike, chyba ze chcesz mieć problemy. dobry akumulator to wazna rzecz ale dodatkowo jeszcze kasa na dobra ładowarkę sie przyda. powiedz czy każda repla ma problemy z tym mowisz z doświadczenia chciałbym abys rozwiną to troche ponieważ bardzo mi na tym zalezy.. Po za tym zachęcam innych do udzielania się Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Przeczytaj tematy o aps to się dowiesz. Słabo wszystko w środku. Z zewnątrz też kiepsko, a EBB to też kiepsko. Szybko psuje się. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Napisał Ci wszystko co potrzeba seger. Poczytaj trochę na forum o różnych replikach z EBB, poczytaj o testach takich replik i wszystkiego się dowiesz. Nie musisz zakładać tematu, masz u góry dział testy, są tematy np. o eLkach z G&G czy z ARMY, o wyrobach King Armsa itp... itd... A APS to nawet bym się zastanawiał, czy pod względem jakości niektórych produktów zaliczyć do 2 klasy replik ;-). Quote Link to post Share on other sites
Maragaht Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 (edited) Witam Rozumiem. Co nie co sobie teraz uświadomiłem.. Ehh Pomóżcie mi wybrać z pośród tych 3 (bardzo ładnie wyglada ten z rączką na lewą rękę aczkolwiek nie wiem czy wygodne to jest? ) http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028_c-42.html http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_031b-893.html http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_037-1380.html zdecydowałem sie na ominiecie tego BB Edited March 1, 2011 by Maragaht Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted March 1, 2011 Report Share Posted March 1, 2011 Bebechy te same. Wybierz tego, który ci się bardziej podoba. I dolicz coś koło stówki na ładowarkę. Quote Link to post Share on other sites
Maragaht Posted March 1, 2011 Author Report Share Posted March 1, 2011 Super Dzięki wszystkim za udzielnie się i pomoc. Pewnie zrobiłbym duży błąd kupując BB. =)) Quote Link to post Share on other sites
KicpA Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Tematy o APSsach już są... I co to robi w I klasie? o_O Quote Link to post Share on other sites
seger Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 jakie 100zł na ładowarke? co Ty chcesz mu wcisnać za szajs za tą kwotę ? Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Turningy, ja tam dałem tyle z nową + stary zasilacz od kompa co się walał u kocura, a i ja w domu mam ze dwa ;-). Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 No wiesz, trzeba łagodnie zacząć od stówki. A potem nagle strzelić, że Imaxy podrożały i 120 kosztują. A potem jeszcze powiedzieć, że kiedyś były razem z zasilaczem, a teraz ten kosztuje ze 30zł. Quote Link to post Share on other sites
Maragaht Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 Przypadkowo znalazłem coś takiego.. http://gunfire.pl/product-pol-1152191959-GF47-Tactical-GFC-GUNS-GFG06-.html strona polecana firma dobra. Ale nie mogę do tej pory uwierzyć że ma 470 FPS tyle ile snajperki za tak tanio w innych sklepach ceny górują za 430fps Osąd? Quote Link to post Share on other sites
Kocur666 Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 A co za problem zamowic partie replik z springiem m135 ? W chinach ci zaloza co zamawiasz... Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Biorąc pod uwagę spasowanie, to tam tkwi co najmniej M140 ;-). A reszta jak Kocur napisał, dasz chinolowi 5 USD dodatkowo, to Ci tam włożą sprężynę z resora od stara jak będziesz miał taki wymóg. Quote Link to post Share on other sites
Graven Posted March 18, 2011 Report Share Posted March 18, 2011 Przypadkowo znalazłem coś takiego.. http://gunfire.pl/product-pol-1152191959-GF47-Tactical-GFC-GUNS-GFG06-.html strona polecana firma dobra. Ale nie mogę do tej pory uwierzyć że ma 470 FPS tyle ile snajperki za tak tanio w innych sklepach ceny górują za 430fps Osąd? Bo GFC pomiary robi na kulasach 0,12g, a nie jak jest to przyjete, na 0,20g. A co do APS, jak dla mnie to ani I ani II klasa.. tylko III. Quote Link to post Share on other sites
Tuksiak Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Bo GFC pomiary robi na kulasach 0,12g, a nie jak jest to przyjete, na 0,20g. Poproszę o źródło tych rewelacji. Jedyną firmą która tak robi pomiary, a jest szeroko znana, to Cyber Gun. Chłopaki z GFC mają manię zamawiania u chinoli replik z bardzo mocnymi springami i nie ma to nic wspólnego z wagomiarem kulek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts