Fuku Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 A więc jak już wcześniej wspomniałem, moja replika się popsuła i chcę nową kupić a mam tylko 100zł, dlatego szukałem coś w miarę taniego i oprócz 2 "pompek" co napisałem w innym dziale znalazłem jeszcze to : Mój odnośnik co o tym myślicie ? Quote Link to post Share on other sites
Syriuszzabujca Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Odpuść sobie lepiej te pieniądze wydać na cukierki :) Quote Link to post Share on other sites
Fuku Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 dziękuje bardzo mi pomogłeś, właśnie idę kupić tonę cukierków. A teraz serio, taką pomoc to sobie możesz wsadzić w 4 litery i pozdrowić pokemony. Jak ja nienawidzę takich odpowiedzi na normalne pytania, ludzie co tak "mądrze" odpowiadają opanujcie się bo tylko robicie z siebie idiotów . Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Tylko widzisz, ta odpowiedź to była na prawdę rozsądna i przydatna rada. Zrób jak chcesz ale kolega dobrze radził. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 To sam sobie odpowiedz, czy opłaca się kupić taką replikę, gdzie najtańsza dobra elektryczna replika to cm.028, lub glock elektryczny cymy. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 dziękuje bardzo mi pomogłeś, właśnie idę kupić tonę cukierków. A teraz serio, taką pomoc to sobie możesz wsadzić w 4 litery i pozdrowić pokemony. Jak ja nienawidzę takich odpowiedzi na normalne pytania, ludzie co tak "mądrze" odpowiadają opanujcie się bo tylko robicie z siebie idiotów . Ewentualnie Ty robisz z siebie idiotę pokazując zabawkę za cenę dwóch pompek. :) O ile to uzi to ta replika, którą miał mój kuzyn. Quote Link to post Share on other sites
Fuku Posted March 2, 2011 Author Report Share Posted March 2, 2011 tak jak myślałem, że to gówienko. Czyli na razie kupię sobie shotguna. Lesio nie znam się na replikach, która jest dobra a która nie. Tak czy siak zamykam temat. Quote Link to post Share on other sites
johny13 Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 (edited) A kupij to ! Twoje pieniadze i twoja kasa, tylko nie miej do nikogo pretensji, ze twoja wypluta slina dalej leci niz wystrzelona kulka z tego czegos.... Edited March 2, 2011 by johny13 Quote Link to post Share on other sites
forgiel Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 A nie lepiej zbierać trochę i kupić porządne cm028? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 Od kiedy to ktoś prócz modów może zamykać tematy? Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 :biggrin: on jest inny i ma nadprzyrodzone moce, a tak na serio kup jak juz ktos wyżej napisał cm.028, najlepsza z najtańszych. Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 2, 2011 Report Share Posted March 2, 2011 :bialaflaga: poczytaj trochę i połapiesz się w temacie a później się pytaj co kupić . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts