Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

M4A1 do 600zł

Recommended Posts

Witam!

Poszukuję karabinu do ceny max. 600zł.

Chciałbym, żeby po zakupie można było iść na strzelankę bez żadnego tuningu.

Bardzo podoba mi się broń ASR102 od firmy APS- http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/asr102_full_metal_ebb_aps-2180.html ,

jednakże wiele osób pisało, że podstawą to wymiana baterii- 800mAh nie wytrzyma nawet 1 strzelanki. =/

Jak uważacie czy ta broń byłaby dobra? Wymieniłbym gumkę Hop Up'a na GUARDER'a za 23 zł bodajże i byłoby okej.

Jeśli nie to, to proszę polećcie mi jakąś replikę wartą uwagi.

Dobrze by było również gdyby broń była dobrze spasowana i solidnie wykonana. Nie chcę plastiku.

Z góry dziękuję.

NO COMMENTS!!!

Masz taki sam temat z wczorajszego dnia wystarczy Ci 30 sekund, żeby wiedzieć, że APS to jedna z najgorszych replik jakie istnieją(takie za 100zł nie nazywam replikami, choć to też ciężko jest nią nazwać). Poszukaj informacji, bo wczoraj lub przedwczoraj był tu na forum identyczny temat!!!

Boże człowieku.

Nie potrafisz czytać?

Pytam się o replikę oraz dodaję, że jest to o 100zł więcej niż w innym temacie, którego, tak! widziałem.

Jeśli macie pisać tak jak gość 2 posty wyżej, to lepiej nie piszcie ;)

Pozdrawiam.

Edited by Axus

Zaraz się pojawi temat "M4A1 do 602zł" i autor będzie się upierał że widział twój i tamten temat ale on ma 2 zł więcej. APS to shit, ale zauważam że coraz więcej zielonych spojrzy tylko na wygląd i uważa że replika jest super. Do 600 zł poszukaj A&K, plasticzanego. Wybór pozostawiam tobie.

http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/110293-m4a1-do-500-zl/

Te 100zł to uważasz że dużo ? Trochę ponad 2 paczki kulek.

dobrze spasowana i solidnie wykonana. Nie chcę plastiku.

Heh, i najlepiej miała super zasięg i działała latami. Pierwsza klasa i z baterią i ładowarką musisz mieć ~1200zł. I uwierz mi ci co mają I klasę to nie są frajerzy co nie mają na co wydawać kasę - za jakość trzeba zapłacić.

A jak dozbierasz sobie kolejne 100zł to też nie zakładaj tematu - następny skok jakościowy to 1000zł bez zasilania i ładowarki - ICS, KWA - ew. wcześniej ICS universal ale nie chcesz plastik body.

Prawda jest taka że do 600 zł ciężko kupić coś na lata, AEG w metalu. Trzeba naprawdę kasę wyłożyć żeby Ci to służyło sensowny czas. Ale i trzeba pamiętać że repliki za nawet niewiadomo ile się psują i zużywają. Tak jak np. Lexusy czy BMW czy inne Rolls Royce'y... Wszystko się kiedyś zepsuje. A Ty możesz zdecydować kiedy to będzie...